Počitniška hiška Malina, Vransko, Slovenija - 150 EUR - 2x nočitev v apartmaju Malina za 2 osebi  (2 otroka do 18 let brezplačno), 2-urni najem wellnessa v Hiši sprostitve (finska savna, lesen čeber z vročo vodo, vodna postelja,...

Počitniška hiška Malina, Vransko, Slovenija -

Preživite aktivne počitnice v počitniški hiški Malina! V naravi, sprekrasnim razgledom in odlično namestitvijo bo vaš pravi oddih zagotovljen!
Počitniška hiška Malina se nahaja v mestu Vransko. V neokrnjeninaravi in ob bogati kulturni dediščini ponujajo številne zanimive možnostipreživljanja prostega časa. Počitniška hiška ima dve spalnici, kopalnico,satelitsko TV z ravnim zaslonom, jedilnico, popolnoma opremljeno kuhinjo,balkon s pogledom na gore in vrt.
Hiška sprostitve se nahaja vbližini počitniške hiše Malina in je grajena predvsem iz naravnih materialov, kot sta les in kamen. V pritličnem delu je urejen wellness s finsko savno, zlesenim masažnim čebrom in zimskim vrtom za razvajanje na vodni postelji.
Počitniška hiška Malina se nahajav vasi Zahomce, ki jo obdaja neokrnjena narava, kjer se prebivalci v pretežnimeri preživljajo s kmetijstvom in gozdarstvom. V Zahomcah je veliko razpršenihkmetij, do katerih vodijo asfaltirane ceste, ki so v poletnem času idealne zakolesarjenje. Poleg naštetega se lahko opravite na pohode v bližnjo okolico:Čreto, Čemšeniško planino, Sv. Jošt,… in daljno okolico: Zasavsko hribovje,Sveta planina, Menina planina,… Obiščete lahko tudi 5 km oddaljen muzejmotociklov, muzej gasilstva, cerkev sv. Mihaela.

Lokacija: Savinjska

Cena: 150,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 453 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red