Grand Hotel Plaza - 5* razvajanje v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 100 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Grand Hotel Plaza - 5* razvajanje v Ljubljani,

Doživite Ljubljano v novem 5* superior hotelu! ✔ odlična lokacija v samem središču Ljubljane ✔ pogled na Ljubljanski grad ✔ vrhunska lokalna in mednarodna kulinarika ✔ prostorne sobe s sodobnim pohištvom in tehnologijo ✔ fitness.
Grand Plaza Hotel in Kongresni center se nahaja v samem središču mesta, odpira pogled na Ljubljanski grad ter ponuja izjemno udobje bivanja. Je popolnoma nova pridobitev za Ljubljano, ki bo gostom ponudila kakovostno bivališče za raziskovanje ali službeni obisk prestolnice.
Lokacija med Bavarskim dvorom in glavno železniško postajo gostom nudi čisto vse, kar potrebujejo, le nekaj korakov iz hotela.
Lahko se pohvali kot destinacija z vrhunsko kulinariko, kjer gostje uživajo v različnih mednarodnih okusih kot tudi v lokalni kulinariki, ne da bi zapustili hotel. Kulinarični program nudi obiskovalcem unikatno doživetje, ki povzdigne in obogati celotno bivanje v središču Ljubljane.
Panoramske sobe ponujajo pogled na prestolnico in sam Ljubljanski grad, ob lepem sončnem dnevu pa se pogled razprostira vse do slovenskih Alp. Sodobno pohištvo, novodobna tehnologija ter notranjost, opremljena s toplimi toni nežnih barv, poskrbi, da je vaše bivanje še posebej umirjeno ter prijetno.Dvoposteljna soba je velika 24-27m2 in ponuja vse, kar potrebujete za prijetno bivanje. Vključuje kopalnico s kadjo, minibar, TV, likalnik in likalno desko, aparat za kavo, radio, elektronski sef, pisarniško mizo in stol, sušilnik za lase, kopalni plašč in copate. 

Lokacija: Osrednja Slovenija

Cena: 100,00 €

Rezervacija za samo 20,00 €

Rezervacijo v znesku 20,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414260/grand-hotel-plaza-5-razvajanje-v-ljubljani-ljubljana-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red