30% CENEJE: Sibon Wine & Spa Resort - Posebno romantično doživetje v Jeruzalemu, Ljutomer, Slovenija - 349 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in 4-hodna degustacijska večerja)

Sibon Wine & Spa Resort - Posebno romantično

Doživite slovensko Toskano! ✔ v objemu vinogradov ✔ prenovljen resort ✔ SPA ✔ mešanica tradicije in sodobnosti ✔ moderna prleška kuhinja ✔ čudoviti razgledi na Jeruzalem

Sibon resort, potopljen v mir in tišino prleške narave, je popolna mešanica tradicije in sodobnosti. Po obsežni prenovi je spet odprl svoja vrata aprila 2022.Eleganten sodoben dizajn tega hotela se brezhibno zlije s tradicionalnimi lesenimi tramovi, obokanimi stropi in osupljivimi opečnimi zidovi.
V Resortu Sibon ponudbo dobrega počutja dopolnjujejo z novim SPA centrom, ki obsega 180 m2 notranjih površin in 200 m2 zunanjih površin, kjer se nahajajo vroče kadi s prekrasnim panoramskim pogledom ter zimski vrt s panoramskim pogledom na vinograde.
V sklopu resorta deluje restavracija, ki prisega na sveže sestavine lokalnih pridelovalcev. V resortu je možna tudi vinska degustacija.
Standardna dvoposteljna soba je preprosta, a zelo udobna. Moderno opremljena vključuje kombinirano kopalnico in WC. V prostoru prevladuje les, kar sobi daje sodoben, a starodaven pridih. Soba je opremljena s posteljo za dve osebi, nočnim regalom in sediščem pred posteljo. Na voljo sta tudi televizija in klimatska naprava.
Sibon Wine & Spa Resort je kraj za oddih, namenjen odraslim in otrokom starejšim od 15 let.

Lokacija: Štajerska

-30%

Redna cena: 500,00 €

Vaša cena: 349,00 €

Prihranek: 151,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 59,00 €

Rezervacijo v znesku 59,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414732/sibon-wine-spa-resort-posebno-romanticno-dozivetje-v-jeruzalemu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red