29% CENEJE: Grand Hotel Rogaška - Valentinov vikend z romantično večerjo v prekrasni kristalni dvorani z duom OK, Rogaška Slatina, Slovenija - 380 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi , Polpenzion

Grand Hotel Rogaška - Valentinov vikend z

Zakaj izbrati toponudbo? ✔bivanje v osrčju Rogaške Slatine ✔pogled na veličasten park✔brezčasna arhitektura ✔kakovostna 24-urna storitev ✔sproščanje v bazenih insavnah ✔hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.
Grand Hotel Rogaška ponuja 194 sob, kise nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi ter v dveh depandansah (Strossmayer inStyria). Sobe in suite so elegantno opremljene, poleg tega pa predstavljajozatočišče miru in sprostitve.
Za popolno sprostitev si privoščite razvajanje v termalnembazenu ali savnah, kjer boste poživili telo in mišice. Nepozabni in sproščujočitrenutki v savnah in zdravilni termalni vodi v bazenu vas bodo popolnomasprostili, kar bo pripomoglo k okrepitvi vašega imunskega sistema in zmogljivosti.
Comfort sobe so popolnoma obnovljene v letu 2019! Klasično zasnovane Comfort sobe imajo površino 20–24 m2, opremljene so pa z zakonsko posteljo, LCD TV, sefom, mini barom, klimo in Wi-Fi. Nudijo lep razgled na okoliške parke ali na bližnji čarobni gozd. Comfort sobe s pogledom na park so lahko med seboj tudi povezane in kot take so primerne za nastanitev večjih družin z otroki.
Po celodnevnem razvajanju se pustite presenetiti odličnimkuharskim mojstrom. Uživajte v restavraciji Four Seasons, posladek pa si lahkoprivoščite v Grand Caféju. Obkoncu dneva pa vas čaka tudi prijetno druženje na terasi, ki vam bo vromantičnem vzdušju pričarala veličasten pogled na park in fontane. Zveničarobno, kajne?
Valentinov meni:
Roastbeefov zavitek v družbi mladega sira na posteljici rukole z gorčičnim kulijem ter gratiniranim jabolkom
***
Capuccin cvetačna juha s parmezanovim hrustancem
***
Hrustljav brancin v družbi Grandovega raviola in špinačne pene s čilijevimi nitkami
***
Roulé svinjske ribice v nežni pehtranovi omaki
Ajdova kaša z basmatim rižem
Izbrana sotirana zelenjava na maslu
***
Čokoladno valentinovo srce za dva

Lokacija: Savinjska

-29%

Redna cena: 538,00 €

Vaša cena: 380,00 €

Prihranek: 158,00 € (29% ceneje)

Rezervacija za samo 57,00 €

Rezervacijo v znesku 57,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 29% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414740/grand-hotel-rogaska-valentinov-vikend-z-romanticno-vecerjo.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red