O teh straneh

O podatkih in vsebinah

Vse ponudbe (izdelki, kuponi, popusti...), ki so objavljene na tem spletnem mestu, so pridobljene z drugih partnerskih strani. Za aktualnost ponudbe in točnost podatkov ne moremo jamčiti, saj se podatki osvežujejo le nekajkrat dnevno, vsebine ponudb pa praviloma ne preverjamo. Lastnih izdelkov in/ali ponudb nimamo.

Ostale objavljene vsebine so avtorsko delo. Če je vsebina pridobljena iz drugih virov, je to jasno označeno. Pri vseh objavah je naveden avtor. Če so v takšno objavo vključene tudi medijske vsebine (slike, video...), smo jih prejeli s strani partnerja ali avtorja, na katerega tako prelagamo odgovornost za spoštovanje avtorskih pravic. Ker so objave pridobljene samodejno, nikakor ne moremo preverjati, ali je partner, ki je posredoval takšno objavo, res lastnik avtorskih pravic (oziroma je pridobil dovoljenje dejanskega lastnika avtorskih pravic). Če ste avtor takšnega dela ali pa lastnik avtorskih pravic zanj (in to lahko dokažete), nas kontaktirajte in sporne objave ali dele njih bomo seveda takoj umaknili.

Dovoljeno je kopiranje dela ali celotne vsebine s tega spletnega mesta, vendar morate obvezno kot vir navesti našo stran, kjer ste to vsebino našli.

Na našem spletnem mestu so objavljene tudi povezave do drugih strani. Za vsebine na teh drugih straneh ne odgovarjamo, saj niso del tega spletnega mesta. Če smatrate, da so povezave sporne, nas o tem obvestite.

 

O delovanju strani

Nikakor ne moremo zagotoviti, da bodo vse strani in vsebine vedno dostopne, zato tudi ne prevzemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi vam jo nedostopnost strani lahko povzročila.
Poleg tega si pridržujemo pravico, da strani spreminjamo po lastnih željah in potrebah, brez kakršnih koli vnaprejšnjih obvestil ali utemeljevanja naših razlogov.

 

Sodelovanje in oglaševanje

Imate izdelke ali ponujate storitve, ki bi jih radi dodatno promovirali tudi preko naše strani? Poleg objave na tej strani vam lahko ponudimo tudi dodatno promocijo preko nekaterih naših ostalih strani.

Objavimo lahko pasice (bannerje) vseh standardnih formatov in dimenzij, možen pa je tudi zakup povezav in ključnih besed.

Za več informacij pošljite email na naš marketinški oddelek.

 

Kontakt

Splošne informacije in marketing

 

Avtorji

Zasnova: ID3

Izvedba: Psilon10. marec 2014 Zadnja sprememba: 25. avgust 2016 ob 13:47