Boutique Hotel Villa Aina - Paket z masažo ali lepotnim tretmajem po izbiri, Laško, Slovenija - 188 EUR - 1x nočitev za 2 osebi , Bogat samopostrežni zajtrk

Boutique Hotel Villa Aina - Paket z masažo ali

Ponovno na Megabonu! Preživite nepozabne romantične trenutke v Boutique hotelu Villa Aina 4*, v Laškem! Boutique hotel Villa Aina je počitniška hiša, ki se nahaja v mirnem okolju sredi zelenja in navdušuje vse, družine in posameznike, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Vila je od mesta Celje oddaljena 9 km, od Laškega 1,2 km, leži pa tudi v neposredni bližini Thermane Laško.
Gostom so poleg udobja in sprostitve na voljo nadzorovan parkirni prostor, osebno dvigalo, otroška igrala, kotiček za branje in počitek in hotelski welness, ki bo poskrbel za razvajanje vaših čutev in telesa. Apartmaji in sobe so opremljeni v sodobnem minimalističnem slogu z visoko kvalitetnimi naravnimi materiali. Topli pastelni toni in skrbno izbrani dodatki pa poskrbijo za eleganco, udobje bivanja in prijetno počutje.
Vse sobe in apartmaji imajo  LCD TV, CAT, radio, internet, balkon, ki nudi čudovit razgled na okolico in reko Savinjo. Nadstandard dvoposteljna soba je opremljena z vodno posteljo, v pritličju z veliko teraso in udobnimi počivalniki.

Wellness
Vila Aina vsebuje wellness s finsko savno, infra savnami, tepidarium, whirlpool, počivalniki, zdravilni napitki, CTV, umirjena glasba po izbiri in masažami v spodnjih prostorih hotela. Vse za vas – zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije,  ali preprosto zaradi dobrega počutja, da doživite popolno razvajanje telesa, duha in se revitalizirate.  Kajti wellness je način življenja, s pomočjo katerega dosežemo optimalno zdravje in odlično počutje. V VIP SPA vas pričakujeta jacuzzi in sauna v paketu s penino, sadjem, sladkorčki, vodo, sokovi, sadnim in wellness čajem.
Vila Aina je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, ribarjenje, jahanje, adrenalinska doživetja in druge športne podvige. Prav tako njegova idealna lokacija razveseljuje ljubitelje narave tako rekreativce kot športnike, katerim bližnja okolica ponuja obilo možnosti za sproščujoč aktiven oddih.
V neposredni bližini (na kmetiji Vesenjak)si lahko na obnovljenem kozolcu ogledate muzej starega kmečkega orodja zbogato zbirko več kot 100 let starih pripomočkov za delo na kmetiji. Cenite trenutke z družino, prepustite se sprostitvi in razvajajte svoje čute!

Lokacija: Savinjska

Cena: 188,00 €

Rezervacija za samo 38,00 €

Rezervacijo v znesku 38,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414717/boutique-hotel-villa-aina-paket-z-masazo-ali-lepotnim-tretmajem.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red