31% CENEJE: Chocolate Village - Luskuzen čokoladni glamping ob reki, Maribor, Slovenija - 290 EUR - 2x nočitev v Criollo panoramski hiški na drevesu za 2 osebi, Bogat zajtrk (dostavljen v hiško; izbira med štirimi vrstami zajtrka) 

Chocolate Village - Luskuzen čokoladni glamping

Za navdušence nad čokolado: Eden najlepših glampingov vSloveniji! ✓ čudovita lega v naravnem parku ✓ ob reki ✓ čokoladnarazvajanja ✓ čokoladni center Teta Frida ✓ hiške na drevesu ✓ čokoladnakavarna  ✓ čokoladna masaža  ✓ savna na drevesu.
Resort Chocolatte Village by the River ni navadenglamping. V njem se namreč vse vrti okoli čokolade! Ima čudovito lego v naravnem parku Natura 2000, neposredno ob reki inob znameniti Dravski kolesarski poti. Lepote narave pa dopolnjuje sladka,čokoladna ponudba.
V vasi se lahko prepustite čokoladnimrazvajanjem, kot so masaže s čokolado, obiskmanufakture Tete Fride, seveda pa ne manjka niti čokoladna kavarna. Za vse, ki vam je čokolada premalo, pa poskrbita Gourmetzemljanka in restavracija Jack & Joe.
Panoramska hiška na drevesu Criollo je postavljena medkrošnje dreves in ima unikatna ležišča z velikimi panoramskimi razgledi.Vsebuje čajno kuhinjo, dnevno-spalni prostor, kopalnico, ogrevanje, hlajenjeter čudovito teraso.
https://www.youtube.com/watch?v=9tGg_IogDJc&t=8s

Lokacija: Štajerska

-31%

Redna cena: 420,00 €

Vaša cena: 290,00 €

Prihranek: 130,00 € (31% ceneje)

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 31% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414728/chocolate-village-luskuzen-cokoladni-glamping-ob-reki-maribor.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red