20% CENEJE: Plitvice Holiday Resort - Standard mobilna hiška, Plitvice, Hrvaška - 140 EUR - 1x nočitev v Standard mobilni hiški za 4 osebe, 1-urna uporaba igrišča za mini golf

Plitvice Holiday Resort - Standard mobilna

Dobrodošli v Plitvice Holiday Resort, najbolj zeleni oazi za počitnice na Hrvaškem! Nahaja se ob narodnem parku Plitviška jezera in nudi idealno kombinacijo naravnih znamenitosti, kulturnih lepot ter aktivnih ali sproščujočih in mirnih počitnic za vse, ki se želijo imeti lepo. 
Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste sprejel že leta 1968. Skozi vse leto ga obiskujejo ljudje, željni aktivnih počitnic, naravnih lepot in dobre zabave, v poletnih mesecih pa je neizogiben postanek na poti do morja ali vrnitve s počitnic. Odkrijte edinstvene hiše na jezeru. Udobna notranjost, eleganten dekor in očarljiv ambient za edinstven, a izpopolnjen pobeg iz vrveža vsakdana in ponovne povezave z naravo. 
Zmogljivost hišk je največ 4 oseb. Hiška ima dve spalnici (ena soba z zakonsko posteljo (160x200cm), druga soba z dvema enojnima posteljama (80x200cm)), dve kopalnici s tušem in straniščem, kuhinjo s plinsko kuhalno ploščo in hladilnikom, klimatsko napravo, centralno ogrevanje, satelitsko TV, sušilec za lase, teraso s sedežno garnituro.
Gostom so na voljo restavracija, recepcija, menjalnica, bankomat in trgovina. 
Posebne ponudbe športnih in rekreacijskih objektov na prostem ter gastronomske dobrote pripomorejo da so Plitvice Holiday Resort kraj za popolne počitnice.

-20%

Redna cena: 176,00 €

Vaša cena: 140,00 €

Prihranek: 36,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 21,00 €

Rezervacijo v znesku 21,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414592/plitvice-holiday-resort-standard-mobilna-hiska-plitvice.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red