26% CENEJE: Austria Trend Hotel - Vrhunski oddih v Ljubljani, Ljubljana, Slovenija - 109 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Samopostrežni zajtrk

Austria Trend Hotel - Vrhunski oddih v Ljubljani,

Po aktivnem in dogajanja polnem dnevu v Ljubljani in okolici vas bodo gostoljubno sprejeli v hotelu Austria Trend. To je sodoben hotel, ki vas zagotovo ne bo razočaral. Navdušil vas bo tudi njihov Sense Wellness Club, ki je prava sprostitvena oaza. Pustite se razvajati!
Elegantna stavba Austria Hotela Ljubljana je le nekaj minut vožnje oddaljena od centra Ljubljane, v območju Bežigrada. Moderna ureditev in funkcionalna oprema nudijo nadstandardno udobje poslovnim gostom, udeležencem seminarjev in seveda mestnim popotnikom. Hotel izpolnjuje vse standarde modernega mestnega hotela. Poleg konferencijskih prostorov in možnosti organizacije seminarjev, poslovnih srečanj in zabav, številne hotelske storitve dopolnjuje še wellness center Sense Wellness Club. V hotelu Austria Trend nobena vaša želja ne bo ostala neizpolnjena.
Deluxe soba: 30m², zakonska postelja ali ločeni ležišči, klimatska naprava, LCD televizija, brezplačen WLAN, sef, minibar.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-26%

Redna cena: 147,00 €

Vaša cena: 109,00 €

Prihranek: 38,00 € (26% ceneje)

Rezervacija za samo 16,00 €

Rezervacijo v znesku 16,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 26% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413654/austria-trend-hotel-vrhunski-oddih-v-ljubljani-ljubljana.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red