Hotel Medno - Najem oaze miru, Medno, Ljubljana, Slovenija - 55 EUR - 2-urni zasebni zakup sobe Oaza miru s hidromasažnim bazenom in penino za 2 osebi, Souporaba finske in infra-rdeče savne

Hotel Medno - Najem oaze miru, Medno, Ljubljana,

Pravo wellness oazo si lahko privoščite v Hotelu Medno, na kraju, kjer si mesto in podeželje podajata roko. Z ene strani vas tu objema gozd, z druge pa si oči spočijete ob pogledu na Kamniško-Savinjske Alpe in turkizno reko Savo. S svojim toplim, sproščujočim ambientom hotel nudi kratek pobeg od vsakdanje naglice, sprostitev in razvajanje.
Harmonijo telesa in duha lahko poiščete ob razvajanju v finski in infrardeči savni ali pa v pravi oazi miru, zasebni sobi s hidromasažnim bazenom. Sprostite se lahko ob pestri izbiri čajev, sladkih presenečenjih, svežem sadju, slanem pecivu in steklenici penine. Vse to v prikupnih prostorih, ob sproščujoči glasbi in soju svečk.
Za vse tiste, ki si želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli in mestnega utripa. Pričarajte si sanjsko magijo in se predajte opojnim vonjem kopeli. Preživite mirno popoldne v privatni sobi z masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnah ter svoje misli in telo sproščate v sprostitvenih kotičkih. Ob prijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše misli odplavale daleč proč.

Lokacija: Osrednja Slovenija

Cena: 55,00 €

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414048/hotel-medno-najem-oaze-miru-medno-ljubljana-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red