Mobilne hiške v Kampu Natura - Terme Olimia, Podčetrtek, Slovenija - 239 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški za do 5 oseb, 2x kopalne karte za kopališče Aqualuna (v času obratovanja) oz. za wellness center Termalija (izven časa...

Mobilne hiške v Kampu Natura - Terme Olimia,

Novo na Megabonu!! Super cena za najem mobilne hiške v KampuNatura in kopanje v kopališču Aqualuna v Termah Olimia! V poletnem času selahko zabavate na zunanjih bazenih termalnega parka Aqualuna, v hladnejših dnehleta pa v wellness centru Termalija. V obeh vas čaka nepozabna zabava na številnihvodnih atrakcijah.
Kamp Natura v Termah Olimia obsega 10 opremljenih parcel, nakaterih se lahko namestite z avtodomom, prikolico ali šotorom od konca aprilado začetka oktobra. Gre za družinam prijazen kamp z veliko naravne sence vpoletnih mesecih. 
Kamp Natura je opremljen z elektriko, vodo, telefonom,sanitarnimi objekti in urejenimi kanalizacijskimi odtoki za avtodome. Mobilnehiške v Kampu Natura v velikosti pribl. 30 m2 so primerne za bivanje do 5 oseb.Vsaka ima pokrito teraso in parkirni prostor. Mobilna hiška ima kuhinjo zjedilnim prostorom s sedežno, ki se po potrebi lahko tudi raztegne, 2ločeni spalnici vsaka s svojo kopalnico in straniščem. 
Mobilna hiška je v celoti opremljena, za udobno bivanje prinesite s sebojposteljnino in kopalniško perilo ter kuhinjske krpe. Klima, TV in žar sozagotovljeni, dodatno je na hiško dovoljen po 1 električni radiator, 1kalorifer in en namizni ventilator.

Lokacija: Savinjska

Cena: 239,00 €

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414681/mobilne-hiske-v-kampu-natura-terme-olimia-podcetrtek-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red