17% CENEJE: Slovenia Eco Resort - Glamping hiška, Stahovica, Kamnik, Slovenija - 79 EUR - 1x nočitev v leseni Glamping hiški Eco Resorta (skupna kuhinja in toaletni prostori) za 2 osebi, 1-urna uporaba zasebne finske savne

Slovenia Eco Resort - Glamping hiška, Stahovica,

Prav nihče se ne more upreti hiškam, še posebej pa, če so te na Veliki planini. Zato je Megabon samo za vas zopet priskrbel eno najbolj priljubljenih ponudb! Velika planina se s čarobno in edinstveno pastirsko tradicijo, neokrnjeno naravo, tradicionalnimi dobrotami in izjemnimi razgledi, uvršča med najlepše planine doma in v svetu. V Eco Resortu pod Veliko planino boste to čarobnost in edinstvenost lahko doživeli tudi sami. Ob vznožju Kamniških Alp, kjer vam čist gorski zrak napolni pljuča, boste začutili naravo in sebe.
V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.
Lesene glamping hiške so primerne za 2 osebi. Hišice so izredno prostorne, a njihovo veliko okno vam bo omogočalo čudovit razgled izven hišice, tako da se boste lahko spočili na zelenih površinah v družbi srnic. Sanitarni blok s tuši in straniščem je oddaljen 20–30 m. V vseh hišicah je elektrika, niso klimatizirane in v hladnejših mesecih so ogrevane.
Dan boste lahko začeli z okusnim zajtrkom iz domačih sestavin, ki vas bo napolnil energijo in vam omogočil popoln začetek dneva. Popolno sprostitev pa si lahko privoščite v finski savni.
Poskrbeli bodo, da bodo počitnice v Eco Resortu pod Veliko planino za vaše otroke nepozabne. Tukaj se bodo otroci prijetno zaposlili in naučili tudi česa novega. Na kmetiji v malem otroci lahko spoznajo avtohtone slovenske živali, sodelujejo pri njihovem hranjenju in negi. Na vodenih delavnicah se lahko naučijo molže krav ali koz, poučili jih bodo o pridelovanju sira in drugih mlečnih izdelkov. Vi, odrasli, pa si v tem času lahko privoščite urico miru in časa le zase. Na igralih iz naravnih materialov lahko preizkušajo svoje gibalne sposobnosti in spretnosti ter uživajo v družbi svojih vrstnikov.
Poleg tega pa je poletje idealen čas za osvežitev v Kamniški Bistrici, biološkem ribniku in v otroškem bazenu.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-17%

Redna cena: 95,00 €

Vaša cena: 79,00 €

Prihranek: 16,00 € (17% ceneje)

Rezervacija za samo 12,00 €

Rezervacijo v znesku 12,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 17% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414437/slovenia-eco-resort-glamping-hiska-stahovica-kamnik-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red