60% CENEJE: Hotel Diana - Romantično wellness razvajanje, Murska Sobota, Slovenija - 128,40 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x dnevno vstop v svet savn

Hotel Diana - Romantično wellness razvajanje,

Hotel Diana je mestni hotel, ki se nahaja sredi prekmurske ravnice, v središču Murske Sobote. Murska Sobota se kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki govorijo o bogati zgodovini, uvršča med mlada in energična mesta.
Hotel Diana ponuja ob udobnem bivanju v sodobno opremljenih sobah (eno-, dvo- ali triposteljnih) še vrsto drugih storitev, ki naredijo bivanje še odličnejše in prijetnejše. V hotelu ustvarjajo zgodbe, ki govorijo o domačnosti, tradiciji in dobrem počutju, tudi po vaših željah. Hotelski zajtrk se streže vse dni v tednu od 7. do 10. ure. 
Hotel Diana je čudovito izhodišče za izlete po Prekmurju in Pomurju. Raziskujte in spoznajte naravne in kulturne lepote prekmurske pokrajine.
Vabijo vas, da se sprostite v wellness centru »Nebeško polje«, da zaplavate v bazenu s termalno mineralno vodo, se ogrejete v savnah s pridihom Prekmurja in razgibate v fitnesu. Ob prijetnem bivanju pa se pustite tudi kulinarično razvajati s pravo prekmursko kulinariko ali sodobnimi jedmi mednarodne kuhinje. 

Lokacija: Prekmurje

-60%

Redna cena: 321,00 €

Vaša cena: 128,40 €

Prihranek: 192,60 € (60% ceneje)

Rezervacija za samo 25,00 €

Rezervacijo v znesku 25,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 60% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/119351/hotel-diana-romanticno-wellness-razvajanje-murska-sobota.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 912 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red