Hotel Mondo - Jesensko-zimsko wellness razvajanje v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Hotel Mondo - Jesensko-zimsko wellness razvajanje

Hotel Mondo vas pričakuje v Splitu, na mirni lokaciji. Hotel se ponaša z visoko stopnjo udobnosti, čudovitim wellnessom,prostorno restavracijo, prijetnimi sobami, dobro opremljenim fitnessom invelikim parkiriščem.
Dvoposteljne sobe so popolnoma opremljene, vsaka imaminibar, sef, TV, telefon, klimo in lastno kopalnico. Gostom je na voljo tudi fitness in wellness z notranjim bazenom ter savno. Vzemite si čas zase in se sprostite v srcu čudovitega dalmatinskega mesta! 
Hotel je odlična izhodiščna točka za dnevne izlete pocelotni Dalmaciji, prav tako pa je idealen za raziskovanje Splita ali uživanjena okoliških plažah.
Split je večno mlado mesto utripa v samosvojem urbanemritmu. Njegovo srce je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskimcentrom mesta na seznamu svetovne kulturne dediščine. Nahaja se na najtoplejšemobmočju severne obale Sredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo,edinstveno kulturno doživetje, zaradi česar je idealna dopustniška destinacijapreko celega leta.   

Cena: 159,00 €

Rezervacija za samo 32,00 €

Rezervacijo v znesku 32,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414216/hotel-mondo-jesensko-zimsko-wellness-razvajanje-v-splitu-split.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red