Hotel Olympia - Posebno romantično razvajanje z masažo, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi pogled park za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Olympia - Posebno romantično razvajanje z

Hotel Olympia, ki se nahaja 500 metrov vzhodno od središča Vodic ter 50 metrov od morja, je idealna kombinacija tradicionalnega in modernega – čez 40 let uspešnega dela predstavlja zagotovilo kakovosti, medtem ko so popolnoma prenovljeni prostori in številne vsebine tam, da bi se gostje počutili v središču pozornosti.
Ne glede na to, ali vas zanima aktiven oddih izpolnjen s športnimi vsebinami, sproščanje in wellness, zabave na plaži, ali pa iščete mesto, na katerem boste gostili poslovne partnerje, hotel Olympia ponuja vse kar potrebujete.
Restavracija Olympia ponuja bogate dišave in okuse tradicionalne mediteranske kuhinje pa tudi kontinentalne specialitete.
V avli hotela se nahaja business center z računalnikom in trgovina z darili, kjer lahko najdete veliko število pripomočkov (npr. sladkarije, cigareti …). Na recepciji je menjalnica, medtem ko je v času sezone v pritličju odprta turistična agencija s številnimi ponudbami izletov. V avli hotela se nahaja tudi bankomat.
Classic dvoposteljna soba (pogled park): 19,35 m2, zakonsko ležišče ali ločeni postelji, kopalnica, balkon, TV, minibar, klima

Cena: 180,00 €

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414145/hotel-olympia-posebno-romanticno-razvajanje-z-masazo-vodice.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red