Marvie Hotel & Health - Luksuzno wellness razvajanje v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi morska stran za 2 osebi, Zajtrk

Marvie Hotel & Health - Luksuzno wellness

Eleganten in moderen Hotel Marvie vas bo navdušil s sodobnim dizajnom in številnimi možnostmi za sproščanje. Unikaten koncept zdravja in wellnessa, bližina morja ter mirna in tiha okolica so le nekatere od prednosti tega hotela.
Le 650 metrov od obale in 1,5 km od središča Splita se nahaja Hotel Marvie. Hotelska ponudba vključuje wellness, strešni zunanji bazen, fitness, restavracijo in parkirišče. Superior soba morska stran: 28m2, zakonska postelja, mini bar, klimatska naprava, TV, zasebna kopalnica
Hotelski wellness ponuja več možnosti za sprostitev - zunanji in notranji bazen, finsko savno, turško savno, tuš presenečenja, whirlpool in relax cono. V hotelski restavraciji vam bodo postregli z okusnimi mediteranskimi jedmi, po želji pa vam pripravijo tudi jedi brez glutena.
Split je večno mlado mesto, utripa v samosvojem urbanem ritmu. Njegovo srce je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskim centrom mesta na seznamu svetovne kulturne dediščine. Nahaja se na najtoplejšem območju severne obale Sredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturno doživetje, zaradi česar je idealna dopustniška destinacija skozi vse leto.   
https://www.youtube.com/watch?v=vKVwnwhzlQ8

Cena: 179,00 €

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414326/marvie-hotel-health-luksuzno-wellness-razvajanje-v-splitu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red