Amadria Park Hotel Ivan - Wellness razvajanje v mesecu ljubezni, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 404 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s francoskim balkonom in pogledom na dvorišče/park za 2 osebi, Polpenzion

Amadria Park Hotel Ivan - Wellness razvajanje v

Potrebujete rezervacijo za poslovne ali zasebne namene ali oboje? Uživajte v Amadria Park Hotelu Ivan, ki je v celoti prilagojen vašim željam. Hotel s sredozemskim vzdušjem zagotavlja visoko stopnjo udobja za vaš užitek.

Hotel Ivan se nahaja ob Spa plaži in v bližini kulinaričnih užitkov, ki jih ponuja Dalmatinsko Etno Selo, Mediteranskega trga, odličnega mesta za druženje, ter bližnje marine. Hotel si vhod deli s sodobnim kongresnim centrom Šibenik, največjim kongresnim centrom na Hrvaškem in na celotnem Jadranu. Pokrita nakupovalna ulica vam ponuja ultimativno nakupovalno izkušnjo, spa in wellness kompleks pa ponuja široko paleto rekreacijskih in sprostitvenih storitev.
Med bivanjem lahko doživite čudovito okolico Šibenika, medtem ko se sproščate v luksuznih vsebinah. Mediterranean Garden Wellness and Spa vam ponuja šest notranjih bazenov, fitness, savno in razkošen izbor spa storitev. Sprostite se lahko tudi ob zunanjem bazenu s slano vodo ali uživate ob osvežilnih pijačah na terasi.
Zvečer se bar v avli hotela Ivan spremeni v zabavno mesto za nekaj pijač s prijatelji ob lokalni živi glasbi.
Elegantno in moderno opremljena dvoposteljna soba za dve odrasli osebi s pogledom na dvorišče ali park. Prostoren in zračen prostor je primeren za počitek in sprostitev. Soba je zasnovana v sredozemskem slogu z mehkimi in sproščujočimi odtenki bele in sivke. Svetli toni ustvarjajo vzdušje elegance in razkošja, s poudarkom na udobju.
Prepustite se sončnim žarkom na ležalniku ob bazenu s čudovitim pogledom na Jadransko morje!

Cena: 404,00 €

Rezervacija za samo 61,00 €

Rezervacijo v znesku 61,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414551/amadria-park-hotel-ivan-wellness-razvajanje-v-mesecu-ljubezni.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red