Hotel Olympia Sky - Romantično ali družinsko wellness razvajanje, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Deluxe sobi z balkonom (pogled morje) za 2 osebi (1 otrok do 12,99 let in 1 otrok do 5,99...

Hotel Olympia Sky - Romantično ali družinsko

Nova dimenzija vaših počitnic. Počitnice v harmoniji z naravo – to je Hotel Olympia Vodice, ki se nahaja le 50 metrov stran od morja, obdan z borovci in oljkami v simfoniji zvokov morja in prečudovite okolice. 
Hotel je idealna kombinacija tradicionalnega in modernega ter predstavlja garancijo kakovosti, medtem ko novi in moderno opremljeni prostori ter številne vsebine postavljajo gosta v središče pozornosti. Ne glede na to, ali vas zanimajo aktivne počitnice, izpolnjene s športnimi vsebinami, ali pa sproščanje in wellness, morda zabava na plaži, pa tudi če iščete primeren kraj, kjer bi gostili poslovne partnerje, hotel Olympia Sky ponuja vse, kar potrebujete. 
Hotel Olympia Sky je prve goste sprejel 24. junija, slavnostno odprtje pa je bilo 7. julija 2017. Hotel ima 149 nastanitvenih enot, od tega 19 apartmajev. Hotel je bil zgrajen z najvišjimi standardi okoljske učinkovitosti in s številnimi spremljajočimi objekti. V 9. nadstropju je notranji bazen s čudovitim razgledom na zelene otoke, ki pa novo gastronomsko dimenzijo prinaša z odprtjem restavracije Sky v 10. nadstropju.
Vse deluxe sobe imajo balkon z udobnim pohištvom za sedenje. Površina prostora je 23-38 m2. Sobe so moderno zasnovane, udobne in z balkonom, kopalnico s tušem ali kadjo, sušilcem za lase, LCD TV, mini barom, pisalno mizo in stolom.Pogled na borovce, plažo, morje ali slikovito mestece Vodice vam bo vzel dih in vas sprostil od stresa in napetosti.
Olympia Sky je s toplim prehodom združen z Olympio A stavbo ter veliko restavracijo in wellnessom. Sobe imajo dve ločeni postelji ali zakonsko posteljo, dimenzije 200x180 cm. V vseh sobah je gostom na voljo grelnik vode za kavo in čaj, steklenica vode, kopalni plašč in copati. Edinstven dizajn, topel les, udobne preproge in prijetna svetloba, so dejavniki zaradi katerih se boste v Olympiji počutili sproščeno in zadovoljno.  

Cena: 280,00 €

Rezervacija za samo 42,00 €

Rezervacijo v znesku 42,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414065/hotel-olympia-sky-romanticno-ali-druzinsko-wellness-razvajanje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red