8% CENEJE: Hotel Palace Bellevue - Vrhunsko wellness razvajanje med tednom, Opatija, Hrvaška - 209 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Palace Bellevue - Vrhunsko wellness

✔ notranji bazen z ogrevano morskovodo ✔ klima ✔ zgodovinska stavba 950 m od centra mesta ✔ stil, eleganca, vizualno impresivenin imenitni interijeri ✔ nov wellness center ✔ fitness center ✔ polnilnica za električna vozila (TeslaDestination Charger)

Hotel Palace Bellevue (4*)
je monumentalna stavba v zgodovinskemsredišču Opatije. Njena cesarska arhitektura je zgrajena v stilu neobaroka insecesije ter izžareva atmosfero avstroogrske riviere s konca 19. stoletja. Žesam pogled na zunanjost tega hotela je dovolj zgovoren o vlogi hotela nekdaj indanes.

Vsebine:
Hotel Palace Bellevue nudi raznolike zabavne vsebine. Čeželite pobegniti iz mestnega vrveža, vam je tu na voljo koktajl bar z bogatoponudbo pijače. Hotelska restavracija je idealen kraj za večerjo.

Sobe:
 Dvoposteljna Superior soba (velikosti 15 - 20 m2) za namestitev dveh oseb je opremljena s klimo, zakonsko posteljo (180 x 200) in LCD TV-jem. Soba ima kopalnico z banjo ali tušem, na voljo pa vam je tudi brezplačni Wi-Fi. Svoje dragocenosti lahko hranite v sefu, okrepitev pa poiščete v minibaru.
Wellness & Spa centar
Hotel Palace Bellevue-a razpolaga zvelikim notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo ter mirno oazo za sproščanje.Izkoristite blagodejne učinke finske in turške savne in spoznajte pisano paletovrhunskih masaž in lepotnih tretmajev. Gostom hotela je popolnoma brezplačno navoljo fitness center z novo opremo.

Hotel Palace Bellevue – Opatija: uživajte v stilu, eleganci in šarmu inbodite v centru dogajanja v Opatiji.

-8%

Redna cena: 228,00 €

Vaša cena: 209,00 €

Prihranek: 19,00 € (8% ceneje)

Rezervacija za samo 31,00 €

Rezervacijo v znesku 31,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 8% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414606/hotel-palace-bellevue-vrhunsko-wellness-razvajanje-med-tednom.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red