Wellness Hotel Montis - Zimski wellness z masažo, Mozirje, Slovenija - 389 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja)

Wellness Hotel Montis - Zimski wellness z

✔ gorski oddih na 1.410 m nadmorske višine ✔ v objemu narave krajinskega parka Golte ✔ wellness razvajanje ✔ odlična izbira v vseh letnih časih ✔ svež gorski zrak, mir in tišina ✔ bogate vsebine za vse željne aktivnega oddiha: e-kolesa, plezalna stena, zip-line, pohodniške in planinske steze ✔ prijetno namestitev v udobju štirih zvezdic, ki je v letu 2020 prejela naziv najboljšega smučarskega hotela v Sloveniji
Wellness hotel Montis je bil zgrajen leta 2010 in v krajinskem parku Golte. Prijazni uslužbenci hotela so vam vedno na voljo, da vam predstavijo pestro ponudbo storitev in aktivnosti, ki jih lahko užijete v gorskem resortu. Z najdaljšo žičnico v Sloveniji se boste popeljali bližje nebu, od koder boste uživali v čudovitih razgledih na Kamniško-Savinjske Alpe in Savinjsko dolino. Na spodnji postaji žičnice je veliko parkirišče za avtomobile, avtobuse in prikolice. Žičnica vas bo v le nekaj minutah pripeljala neverjetnih 1000 metrov višje, torej od 490 m nadmorske višine pri vasi Žekovec naravnost v Hotel Montis, ki leži na nadmorski višini 1.410 metrov. Dolžina žičnice je 3.265 metrov in je tako najdaljša žičnica v Sloveniji.

Sobe: 
Dvonadstropni hotel vam ponuja 54 sob z lastno kopalnico, klimatsko napravo in pogledom na Alpe. 

Kulinarika: 
Poleg arhitekturno dovršenega rustikalnega ambienta, boste očarani tudi nad izjemno in popolno kulinariko, s poudarkom na domači, lokalno pridelani hrani. Izpod rok kuharskega mojstra boste svoje brbončice razvajali s tradicionalno slovensko hrano, s pridihom sodobnosti in z okusom po lokalnih značilnih sestavinah iz narave.  Izvrsten okus bo dopolnilo vrhunsko domače vino ali craft pivo iz lokalnih butičnih pivovarn.
Wellness: Sprostite se v toplem objemu visokogorja in umirite vse svoje čute. Srce wellnessa je prostor s štirimi različnimi savnami, manjšim bazenčkom za noge, masažnim bazenom, ledenim gejzirjem in ambientnimi prhami. Privoščite pa si lahko tudi masažo in poskrbite za popolno sprostitev in regeneracijo telesa. 
Oddih v vseh letnih časih: Smučarski center Golte je slovensko smučišče, ki se nahaja na planoti Kamniško-Savinjskih Alp in je prava idila za zimske aktivnosti. Ponuja 12 kilometrov prog za smučanje in 5 kilometrov tekaških prog. Poleti se lahko po idiličnih poteh vozite z gorskimi kolesi, se sprehodite do razgledne točke na Treh plotih, ali pa obiščete katero od mnogih turističnih točk v bližnjih krajih.

Lokacija: Savinjska

Cena: 389,00 €

Rezervacija za samo 58,00 €

Rezervacijo v znesku 58,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414690/wellness-hotel-montis-zimski-wellness-z-masazo-mozirje-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red