71% CENEJE: Ljubljana: Ayurvedska masaža 3v1 za celo telo (75 minut) v Studio Kvadrus le 21,90 €

Ljubljana: Ayurvedska masaža 3v1 za celo telo

75 MIN AYURVEDA 3v1
- 50 min masaže ayurveda za telo- 15 min masaže ayurveda stopal- 10 min masaže ayurveda za lasišče
Ajurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Skozi energijski sistem (čakre)  uravnava ravnovesje življenjske sile in blagodejno deluje na telo in um. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na telesu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja. 
Ajurvedska masaža lahko pomaga pri:- visokem ali nizkem pritisku,- slabi prebavi,- tesnobi,- čustvenih stiskah,- depresiji,- žalosti,- bolečinah v hrbtenici in vratu, kolenih in nogah,- glavobolu.
Namenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija s katero boste lažje kos stresu.
AJURVEDSKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL-15 MINUTAjurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Izvajalec ajurvedske masaže stopal skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na stopalu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO ?- Sproščajo se napete mišice.- Telo se segreva.- Ustvarijo se pogoji za boljše dihanje.- Poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi.- Razteza se vezno tkivo sklepov.- Preko živčevja deluje na notranje organe.
Zakaj obiskati Studio Kvadrus? Razlogov je več:- Delajo s srcem,- so natančni in resni,- so strokovno podkovani,- nudijo varno okolje,- se lahko masirata dva istočasno - pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec,- masira vas lahko maserka ali maser,- delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,- delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,- pričakali vas bojo v prijetnem lokalu,- uporabljajo izključno slovenska olja,- lokal je klimatiziran,- na voljo je veliko parkirišče,- na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.
Namenjena je vsem tistim, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija, s katero boste lažje kos stresu. V Studiu Kvadrus vas pričakujejo v prijetnem ambientu, ob prijetni glasbi in kvalitetni masaži. Uporabljajo izključno slovenska olja. Polepšajte si dan!

-71%

Redna cena: 75,00 €

Vaša cena: 21,90 €

Prihranek: 53,10 € (71% ceneje)

Rezervacija za samo 4,00 €

Rezervacijo v znesku 4,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 71% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122749/ljubljana-ayurvedska-masaza-3v1-za-celo-telo-75-minut-v-studio.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 252 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red