Hotel Rixos Premium Dubrovnik - Plačaš 6, bivaš 7 noči, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 990 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion...

Hotel Rixos Premium Dubrovnik - Plačaš 6,

Rixos Premium Dubrovnik 5* ponuja nepozabno doživetje oddiha z zgodovinskimi, kulturnimi innaravnimi lepotami. Rixos Premium Dubrovnik 5* je kombinacija udobja in luksuza,saj je obkrožen z zanimivo in očarljivo pokrajino Jadranskega morja inočarljivo zgodovino Dubrovnika.
Namestitev v prijetnem in mirnem okolju, vrhunska ponudbakuhinj iz vsega sveta, elegantna izbira penečih vin in še veliko več, vam je navoljo v času vašega sanjskega dopusta.
Hotel je od plaže oddaljen 2 minuti hoje. Rixos Premium Dubrovnik s 5 zvezdicami ponuja velik spa z notranjimi in zunanjimi bazeni spanoramskim razgledom na morje. Nahaja pa se 15 min hoje od starega jedraDubrovnika. Vse klimatizirane sobe nudijo elegantno sodobno pohištvo, TV zravnim zaslonom, brezplačen brezžični internet in prostorno kopalnico.
Superior soba - ponuja prostorno kad in zasebni balkon, kjer lahko gostje uživajo v pogledu na morje in doživijo počitnice na novi ravni. Soba ima tudi: Hitri brezžični internet, telefon, oprema za pripravo kave/čaja, mini bar, grelnik za vodo, kopalni plašč, copate, kopalniške izdelke, sušilec za lase v kopalnici in barvno satelitsko/kabelsko televizijo.
Vse javne površine so v celoti obnovljene: recepcija, bar s teraso v preddverju, glavna hotelska restavracija s teraso, vsi hodniki in dvigala, balkoni in terase hotelskih sob, predprostor kongresnega centra z vrtom, spa & wellness, fitness & gym, notranji in zunanji bazen.
Česa ne spreglejte?
Libertas Bar & Terrace - hotelski bar s teraso in pogledom na Jadransko morje s sodobnim dizajnom, bogato ponudbo mrzlih in toplih pijač in slaščič ter jazz glasbo.
Umi Teppanyaki - japonska kuhinja, kjer lahko doživite show cooking in preizkusite vrhunske jedi sushi in teppanyaki chefov z mednarodnimi izkušnjami v pripravi azijske hrane. Obljubljajo nepozabno in edinstveno izkušnjo (Rixos Premium Dubrovnik 5* je edini hotel s takšno kuhinjo v Dubrovniku in okolici).
Sports Bar - ob bogati ponudbi pijač uživajte v prenosih športnih dogodkov. Med sezono ob vikendih nastopa DJ, vi pa lahko izbirate med najboljšimi konjaki, penečimi vini in šampanjci.
Anjana Spa - nudi posebej oblikovane spa tretmaje (masaža z zgodovinskim podpisom - sivka, rožmarin in bor; organski tretmaji Masceron in Roseta z avtentičnim rastlinjem Dubrovnika), slana soba (zdravljenje telesa z dihanjem), hammam (turška kopel, edina v Dubrovniku), terapija z barvami (masaža s posebnimi svečami), individualno priporočilo tretmajev s strani prijaznega in strokovnega osebja.
Fitness center - telovadite s pomočjo najsodobnejše digitalne opreme Technogym Artis Line.
https://www.youtube.com/watch?v=v_EARwaQ5-M

Cena: 990,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red