Panonska vas - Mansardna soba za 3 osebe, Moravske Toplice, Slovenija - 297 EUR - 4x nočitev v mansardni sobi za 3 osebe, 1x celodnevna kopalna karta v Termah Vivat za 3 osebe (v primeru rezervacije termina od nedelje do petka)

Panonska vas - Mansardna soba za 3 osebe,

Panonska vas - bolj avtentično prekmursko ne gre! čudovito okolje  obkrožena s polji prekmurske ravnice le 2 km od Moravskih Toplic mir in sprostitev ✓tradicionalne prekmurske hiške ✓ izvrstna kulinarika ✓ srčnost in gostoljubje ✓okolju prijazno ✓ pristno.
Prepustite se užitkom in sprostitvi v Panonskivasi, ki vas bo razvajala v čudovitem okolju, obkrožena s polji prekmurskeravnice, daleč stran od mestnega vrveža.
Leži v mirni vasici Tešanovci, le 2 km od Moravskih Toplic.V Panonski vasi bostedoživeli avtentično Prekmurje: mir, srčnost, gostoljublje in odličnokulinariko. Odpravite se na sprehod ob reki Muri, potopite se v toplo termalnovodo ali pa obiščite eno od številnih tehnološko naprednih znamenitostiPomurja.Celotna Panonska vas je zgrajena po tradicionalnem, okoljuprijaznem prekmurskem izročilu.
Hišice iz opeke, s streho, krito s trstiko, inleseno notranjostjo, vam bodo pričarale pristno prekmursko izkušnjo. Vse nastanitvene enote so klimatizirane in vključujejo kabelskoLCD-televizijo, večjo ali manjšo kuhinjo ter kopalnico s prho. V Panonski vasi stojita tudi restavracija in kavarna.
Soba za 3 osebe (35 m2) v mansardi je odlična rešitev za pare ali manjše družine. Ima sobo z zakonsko posteljo in enojno posteljo, manjšo kuhinjo, jedilno mizo in kopalnico. 

Lokacija: Prekmurje

Cena: 297,00 €

Rezervacija za samo 59,00 €

Rezervacijo v znesku 59,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414700/panonska-vas-mansardna-soba-za-3-osebe-moravske-toplice-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red