Barcelona - Počitnice z letalom, Barcelona, Španija - 810 EUR - Povratna letalska karta Trst - Fuerteventura - Trst za 2 osebi , 4x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Barcelona - Počitnice z letalom, Barcelona,

Barcelona: ena izmed najbolj obiskanih turističnih destinacij Španije, saj je eno izmed evropskih mest z najdaljšo zgodovino, očarljivo mesto, ki nikoli ne spi, v njegovi bližini pa so lepe dolge plaže Coste Brave v bližini samega mesta!
Zaradi raznolikost umetniških zakladov, romanskih cerkev in velikih imen moderne umetnosti in arhitekture kot so Dalí, Gaudí, Miró, Picasso, je Barcelona zares unikatno evropsko mesto.
Umeščena med pogorje in Sredozemsko morje je ujela enkratno ravnovesje: z eno nogo v bogati tradiciji in z drugo v avantgardi in osvojila naslov najbolj svetovljanskega, avantgardnega in modernega mesta Evrope. Najbolj znane znamenitosti so: nikoli dokončana cerkev Sagrada Família, znamenita ulica Rambla, nepozaben park Güell, veličastna Catedrala, najbolj zanimiva stavba, v kateri je mestna tržnica in bazar Marcat de la Boqueria, Gaudíjeva mojstovina Pedrera, Picassov muzej, in neobaročni muzej Nacionalni muzej, stadion Camp Nou… To mesto vas bo s svojimi čari navduševalo znova in znova.
Priporočamo vam, da obiščete tudi okoliške kraje katalonske regije, kot je »neukrotljiva« Costa Brava, ki je locirana pod pogorjem in polna slikovitih mestec, katerih lepota je bila dovolj, da je to področje svetovna znana turistična destinacija. Ne spreglejmo pa tudi Coste Dorade, bleščeče zlate obale na severnem delu Barcelone.

Cena: 810,00 €

Rezervacija za samo 81,00 €

Rezervacijo v znesku 81,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413467/barcelona-pocitnice-z-letalom-barcelona-spanija-810-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red