50% CENEJE: BARVANJE + STRIŽENJE + FEN FRIZURA za VSE DOLŽINE LAS + izbirate lahko vrsto barvanja (navadno BARVANJE ali PRAMENI) v salonu Klavdija v Kosezah, Ljubljana

BARVANJE + STRIŽENJE + FEN FRIZURA za VSE

Privoščite si svežo pričesko!
Ne zamudite današnje ponudbe frizerskega studia Klavdija v Kosezah, v kateri prejmete BARVANJE, STRIŽENJE LAS in FEN OBLIKOVANJE LAS.
Bujni, zdravi in lepi lasje so pomemben adut sodobne ženske, ki želi biti v koraku s trendom. Pravilna nega las ter obnavljanje barve so ključni elementi, s katerimi ima lahko vsaka pripadnica ženskega spola zapeljive in prečudovite lase. Poskrbite, da boste tudi ve imele popolno frizuro, s katero boste poudarili poteze vašega obraza in obenem videti bolj mladostne!
Z obiskom frizerskega studia Klavdija v Kosezah boste svojim lasem privoščili prvovrstno nego. V današnji ponudbi boste prejeli barvanje, striženje las in fen oblikovanje za vse dolžine las. Da bo frizura čisto prikrojena vašemu okusu, si boste lahko izbrali vrsto barvanja. Navadno barvanje ali prameni? Izbira je vaša!
Odločite se le za striženje lasnih konic ali pa se odločite za bolj drzno in modno popestritev vaše frizure in lase skrajšate in oblikujete po najnovejših smernicah oz. tako kot si vi želite.
V salonu uporabljajo kakovostno lasno kozmetiko Tigi, ki poskrbi za prvovrstne rezultate in podari lasem nego, ki jo potrebujejo.

-50%

Redna cena: 65,70 €

Vaša cena: 32,85 €

Prihranek: 32,85 € (50% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 243 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red