32% CENEJE: Aparthotel Centar Sarajevo - Prestige apartma, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 66 EUR - 1x nočitev v Prestige apartmaju za 2 osebi , Samopostrežni zajtrk

Aparthotel Centar Sarajevo - Prestige apartma,

Aparthotel Centar Sarajevo ✔Bivanje v elegantnem hotelu ✔izjemna lokacijav samem središču mesta ✔možnost organizacije izletov za zainteresirane goste na bližnjih olimpijskih planotah (Bjelašnica, Igman, Jahorina in Trebević) ✔čarobenpogled na mesto ✔neverjetna cena!
Obiščite Sarajevo – eno najbolj atraktivnih prestolnic in bivajte v AparthoteluCentar Sarajevo, ki se nahaja le nekaj minut od središča mesta, Baščaršije,žičnice Trebević, Sebilja in ostalih znamenitosti. Mednarodno letališčeSarajevo se nahaja 7 km stran od hotela.


Aparthotel Centar Sarajevo je objekt v samem središču Sarajeva. Nahaja se na izjemni lokaciji za vse, ki steradi v središču, vendar tudi ravno prav oddaljeni od mestnega vrveža, s čimer jeugodno bivanje zagotovljeno. Objekt ima 24 apartmajev in 10 sob, ki soekskluzivno urejene s sodobno in moderno namestitvijo. V ponudbi gre za luksuzen Prestige apartma, v katerem je spalnica z veliko zakonsko posteljo, dnevna soba z raztegljivim trosedom, kuhinja, jedilnica in balkon. 
Uživajte v zimskih čarovnijah: Če ste ljubitelj narave, gora, smučanja, deskanja na snegu in drugih zimskih športov, imate priložnost doživeti zimske čarovnije v sarajevskih Olimpijskih gorah, le 30 minut vožnje od hotela. Poleg sproščujočega bivanja v hotelu v središču mesta, obstaja možnost organiziranih turističnih ogledov, ogled mesta neverjetnih naravnih lepot in bogate zgodovine v spremstvu vodnika, ki vam bo predstavil vse znamenitosti mesta in vam omogočil obisk nekaterih bližnjih olimpijskih gora: Bjelašnice, Igmana, Jahorine in Trebevića. Če ste začetnik in se želite naučiti smučati ali ste eden tistih, ki želijo izboljšati svojo smučarsko tehniko na eni od olimpijskih lepotic, ste na pravem mestu.
Luksuzni apartmaji in sobe vam bodo ponudilinepozabno doživetje ne glede na to ali potujete sami, z družino ali pa ste naposlovnem potovanju. Vse namestitvene enote imajo TV z ravnim zaslonom s kabelskimikanali, Wi-Fi povezavo, zasebne kopalnice, fen, sef in ostalo opremo. Vsiapartmaji imajo prav tako v celoti urejene moderne kuhinje.
V ponudbi je apartma s spalnico z veliko zakonsko posteljo + dnevna soba z raztegljivim kavčem + kuhinja + jedilnica + kopalnica + WC + balkon.
V hotelu je zajtrk samopostrežni, vi se leprepustite presenečenjem kreativnih jedi kuharjev. Hotel ponuja tudi zeloatraktiven prostor, ki je idealno mesto za sestanke, prezentacije, konference,seminarje, team buildinge in podobno. Tu je tudi rooftop dvorana na strehihotela s pogledom na mesto.

-32%

Redna cena: 97,00 €

Vaša cena: 66,00 €

Prihranek: 31,00 € (32% ceneje)

Rezervacija za samo 12,00 €

Rezervacijo v znesku 12,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 32% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414015/aparthotel-centar-sarajevo-prestige-apartma-sarajevo-bosna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red