25% CENEJE: Hotel Turist - Wellness oddih v mestu baroka, Varaždin, Hrvaška - 179 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Hotel Turist - Wellness oddih v mestu baroka,

Najboljša lokacija v Varaždinu! ✓ le 10 minut od starega mestnega jedra ✓ odlična hotelska restavracija ✓ Spa ✓ sodobnost in tradicija.

Noben drug hotel v Varaždinu se ne more pohvaliti s tako izjemno lokacijo kot jo ima Hotel Turist. Zgodovinsko mestno jedro Varaždina in vse njegove znamenitosti so le 10 minut hoje stran. Izjemni razgledi, bogata zgodovina in arhitektura mesta vas bodo navdušili. Prav tako vas bo navdušila širša okolica Varaždina.
Hotel Turist ima odlično hotelsko restavracijo, v kateri se prepletata sodobnost in tradicija. Slovijo tudi po dobri izbiri vina. Gostje pa se lahko v hotelu sprostijo tudi v Spa predelu Hedona, kjer nudijo različne savne, relax cono, solno sobo in različne tretmaje.
Moderno urejena standardna dvoposteljna soba (velikosti 26 m²) je udobna in minimalistično opremljena. Harmonija barv vam bo zagotovila odličen počitek. V klimatizirani sobi z zakonsko posteljo se nahajajo tudi mini bar, Smart TV, Sef, set za tople napitke, kopalnica s tušem in fenom.

Znamenitosti, ki jih morate obiskati:
 Trg tradicionalnih obrti, Dvorec Stari Grad, Muzej "Svijet kukaca", Muzej Angelov, Varaždinski plac, Štrossmajerovo sprehajališče, Sprehajališče Vatroslava Jagića, Varaždinska Katedrala, Varaždinsko pokopališče. 

-25%

Redna cena: 240,00 €

Vaša cena: 179,00 €

Prihranek: 61,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414377/hotel-turist-wellness-oddih-v-mestu-baroka-varazdin-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red