Hotel Waldstein, Praga, Češka - 295 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk (samopostrežni)

Hotel Waldstein, Praga, Češka - 295 EUR - 2x

Obiščite eno najlepših mest na svetu! ✓ lokacija v v najbolj privlačnem delu Prage ✓ le nekaj korakov stran od Charles Bridgea, Starega mestnega trga in starega praškega gradu ✓ udibne sobe.

Če želite izkusiti resnično praško vzdušje v enkratnem, izbrano opremljenem in udobnem hotelu, izberite Hotel Waldstein. Odlična lokacija je zagotovilo, da boste z lahkoto dostopali do vseh glavnih mestnih znamenitosti.
Vse sobe so udobne in stilsko opremljene. Nudijo vse, kar boste potrebovali za brezskrbne počitnice. Sobe vključujejo kopalnico (s prho ali kadjo), LCD satelitsko televizijo, telefon, fen, brezplačen sef, mini bar, pripomočke za pripravo kave ali čaja, brezplačen Wi-fi in brezplačne kozmetične pripomočke.

Praga – zgodovinski biser Evrope – je eno izmed najlepših mest na svetu. Knjiga arhitekturnih stilov z bogastvom spomenikov, mesto polno glasbe, romantike in nostalgije, je sedaj tudi moderno mesto, polno življenja. Veličastna in skrivnostna ter hkrati udobna ter intimna – to je Praga. Mesto ob Vltavi skriva neskončno presenečenj, ki vam bodo ostala v trajnem spominu. Praga je mesto, ki preseneča – naj bo s svojo arhitekturo, vzdušjem ali čim tretjim. Je mesto, ki se mora znajti na vašem spisku potovanj, saj so znameniti Hradčani (Hradčany), Karlov most (Karlův most), Vaclavov trg (Václavské náměstí) in Praški grad znamenitosti, ki bodo za vedno ostale v vašem spominu in srcu.

Cena: 295,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red