Forest Hotel Videc - Zimski wellness oddih na Pohorju, Pohorje, Slovenija - 220 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s ločenima ležiščema za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

Forest Hotel Videc - Zimski wellness oddih na

Hotel Videc je simpatičen hotel z 28 sobami in skupno 114 ležišči. Sobe so živahno opremljene in ponujajo sprostitveni pogled na čudovito naravo.
Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko-apartmajskem naselju Bolfenk na področju Bolfenk na mariborskem Pohorju. Dostop do hotela je z avtomobilom ali avtobusom iz smeri Hoč.
Prostornost sob in dih jemajoči neposredni pogled na zelene gozdove Pohorja, vam bo pozimi pričaral pravo zimsko pravljico, medtem ko vas bo v letnem času razvajal z razkošno zeleno barvo, ki kar vabi, da se izgubite v skrivnostnem gozdu, ki se razprostira pred vami.
Forest hotel Videc razpolaga z 28 sobami. Vse sobe so dvoposteljne z dvema ali več dodatnimi ležišči, kar je kot nalašč za družine in skupine. V hotelu se nahaja velika restavracija s teraso in v zimskem času gostje hotela lahko koristijo priročno shrambo za smuči z neposrednim izhodom iz hotela.
Gostje hotela lahko uporabljajo storitve Wellness hiše, ki se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem se nahajata bazen z ogrevano pohorsko vodo in whirlpool. Kopanje v bazenu je vključeno v ceno bivanja. V drugem nadstropju se nahaja Svet Savn s petimi različnimi savnami (doplačilo znaša 26 €), ledeno jamo, ohlajevalnim Kneipp bazenom in masažnim bazenom z ogrevano vodo, ponudbo pa zaokrožuje izvrstna ponudba premium masaž in lepotnega programa.
Počivališče se ponaša s prekrasnim pogledom na pohorske gozdove.

Lokacija: Štajerska

Cena: 220,00 €

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414713/forest-hotel-videc-zimski-wellness-oddih-na-pohorju-pohorje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red