51% CENEJE: Resort Fenomen Plitvice - Zasebni wellness paket, Plitviška jezera, Hrvaška - 280 EUR - 2x nočitev v luksuznem apartmaju suite deluxe v hiškah Galovac, Okrugljak in Veliko jezero za 2 osebi , Zajtrk

Resort Fenomen Plitvice - Zasebni wellness paket,

Turistično naselje Fenomen Plitvice vas bo očaralo s svojim dotikom narave in luksuza, ki se združita v idiličnim namestitvenih enotah sredi neokrnjene narave v Nacionalnem parku Plitvice.   
Gostom nudijo namestitev v luskuznih suite deluxe namestitvenih enotah. Spoj elegance, lesa in narave vas bo navdušil do te mere, da se boste v Fenomen Plitvice zagotovo še kdaj vrnili. Suite deluxe ima 34 – 48m2, osnovno ležišče in možnost dodatnih ležišč (raztegljiva zofa), klimo, kamin, satelitsko TV, Wi-Fi, kopalnico, sef in dih jemajoč razgled. 
V sklopu naselja lahko v restavraciji razvajate svoje brbončice z okusno lokalno hrano, ki temelji na naravnih izdelkih in tradiciji, v spoju z modernimi kulinaričnimi trendi. Naselje nudi tudi wellness razvajanje, in sicer lahko uživate v savni in whirlpoolu, kjer boste sprostili vsako mišico svojega telesa. Da pa bo oddih popoln, lahko izkoristite številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa – nordijska hoja, trekking, kolesarjenje, sprehajanje, nogomet, odbojka, namizni tenis, na voljo pa je tudi prostor za jogo in pilates, relax cona z ležalniki in pa otroško igrišče za najmlajše.

-51%

Redna cena: 575,00 €

Vaša cena: 280,00 €

Prihranek: 295,00 € (51% ceneje)

Rezervacija za samo 42,00 €

Rezervacijo v znesku 42,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 51% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414503/resort-fenomen-plitvice-zasebni-wellness-paket-plitviska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red