Hotel Špik 4* - Wellness oddih, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 464 EUR - 3x nočitev v 4* dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Špik 4* - Wellness oddih, Gozd Martuljek,

Kranjska Gora - čarobno mestece obdano z gozdovi in zelenjem, ki v pomladnih in poletnih mesecih zažarijo v zlato-zelenih barvah. V tem rajskem delčku neokrnjene narave boste vedno odkrili nekaj novega, Kranjska Gora se vam bo s svojimi mogočnimi okoliškimi gorami vsakič znova vtisnila v spomin nekoliko drugače …   
V osrčju čudovitega Gozda - Martuljka se je leta 2009 prebudil hotel Špik. Bogastvo lepot okoliške narave se odraža v značaju hotela Špik, njegovi formi in celoviti ponudbi. Ta temelji na izjemnih lepotah alpskega okolja. Hotel Špik očara z občutenjem trajnostnega sobivanja z gorskim okoljem, lepotami narave in pečatom tradicije. Vse sobe so opremljene s tušem, WC, TV, fenom, sefom, telefonom in dostopom do interneta - Wi-Fi.
V Špiku stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika vrhunskega arhitekturnega oblikovanja celostno prispevajo h kakovosti življenja še dolgo po obisku hotela. Hotel Špik ima svoj poseben značaj. Pristni in skrbno izbrani materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, široko odprti razgledi na julijske vršace in karavanške gozdove pa na goste delujejo pomirjujoče in sproščujoče.

Lokacija: Gorenjska

Cena: 464,00 €

Rezervacija za samo 70,00 €

Rezervacijo v znesku 70,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413465/hotel-spik-4-wellness-oddih-gozd-martuljek-kranjska-gora.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red