Bled, Wellness Živa: Romantično razvajanje za PAR. Vključena aromatična kopel, kopanje in savnanje za 2 -41%

Bled, Wellness Živa: Romantično razvajanje za

Wellness Živa na Bledu se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji.
Vzemita si čas samo zase, prepustita se razvajanju in sproščanju ter si pričarajta nepozabne romantične trenutke. Posebej za vaju smo pripravili celodnevno razvajanje v Wellness Živi (kopanje in savnanje) ter intimno razvajanje v kopeli s kozarčkom penine. Omamni vonji vaju bodo popolnoma sprostili in vaju popeljali v deželo užitka. Po in pred razvajanjem si oddahnita še v bazenu ter savnah. Naj vaju čudovit razgled iz bazena na blejsko panoramo navda s pozitivno energijo.
Wellness Živa se nahaja v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu, kjer nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazen z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazen, ki je opremljen tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahaja v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še 2 masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC).Odpravita se na Bled in si podarita nežno razvajanje v Wellnessu Živa, kjer skrbijo za holistično dobro počutje. Razgled iz bazena na blejsko panoramo pa naj vaju navda s pozitivno energijo.

-41%

Redna cena: 118,00 €

Vaša cena: 69,90 €

Prihranek: 48,10 € (41% ceneje)

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 41% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/119908/bled-wellness-ziva-romanticno-razvajanje-za-par-vkljucena-aromaticna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 210 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red