18% CENEJE: Hotel Paka - Wellness razvajanje s kosilom, Velenje, Slovenija - 99 EUR - Razvajanje v wellness prostoru (savna plaža, japonska savna in savna 1001 noč) v trajanju 2 uri in 45 minut za 2 osebi, Dnevno kosilo s predjedjo v Haus...

Hotel Paka - Wellness razvajanje s kosilom,

V Velenju vas pričakuje hotel Paka. Privoščite si romantično razvajanje v dvoje v zasebnem wellnessu hotela Paka.
Velenje, včasih znano kot Titovo Velenje, je po velikosti 6. največje mesto v Sloveniji. 
Mesto slovi po prepletanju starejše vernakularne in modernistične arhitekture, ki je zaznamovala hitro rast in urbanizacijo mesta po drugi svetovni vojni. V mestu lahko uživate v več kulturnih in arhitekturnih znamenitostih. Izkoristite priložnost in obiščite gradove Velenje, Šalek, Turn, ...
Hotel Paka 4* je sodoben mestni in poslovno-konferenčni hotel. Nahaja se v samem središču mesta in predstavlja osrednje stičišče druženja meščanov. Ima 52 sob ter 6 konferenčnih prostorov, opremljenih z vsemi tehničnimi sredstvi za izvajanje vseh oblik izobraževanja. S svojimi prostorskimi možnostmi in tehnično opremo omogoča odlično izvedbo seminarjev, simpozijev, konferenc. Dvoposteljna Superior soba ima kopalnico s tuš kabino, minibar, sobni trezor, klimatsko napravo, telefon, TV, priključek za računalnik.
Ima tudi kavarno in lastno slaščičarno, znano po izvrstnih sladicah v širši regiji, ter A’la carte restavracijo z odlično kulinarično ponudbo.
V hotelu Paka so gostom za individualni najem na voljo štiri finske savne. V sklopu hotela se nahaja tudi varovana garažna hiša, kino, kozmetični salon, optika.
Hotel Paka je dobitnik številnih priznanj doma in v tujini.

Lokacija: Savinjska

-18%

Redna cena: 120,00 €

Vaša cena: 99,00 €

Prihranek: 21,00 € (18% ceneje)

Rezervacija za samo 20,00 €

Rezervacijo v znesku 20,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 18% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/358571/hotel-paka-wellness-razvajanje-s-kosilom-velenje-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 453 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red