Radisson Blu Resort & Spa Split, Split, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v Superior sobi z balkonom s pogledom na mesto za 2 osebi, 2x Super Buffet zajtrk za 2 osebi

Radisson Blu Resort & Spa Split, Split,

Z odlično lokacijo naJadranski obali v bližini mestnega središča Radisson Blu Resort & Spa, Split z 252 sobami in dodatnimiuslugami ponuja mirno zavetje pred vsakodnevnim vrvežem kot tudi številnerestavracije in bare, ki vam lahko postrežejo z mediteransko ali kontinentalno kuhinjo. Poleg užitkov na čudoviti plaži, nudi bazene, fitness center in Spa, ki boizpopolnil vaša doživetja.
 
Med bivanjem v tem čudovitem hotelu v Splitu se boste lahko sprostili na plaži ali raziskovali okolico na ladji ali jadrnici, ki sta vam na razpolago le nekaj kilometrov od letovišča. Poživite telo in duha s kopeljo v japonskem Onsen bazenu, nato pa se odpravite na nočni potep po mestnem jedru, le streljaj od hotela. Naj vas očarajo panoramski razgledi na svetlikajoče se modro Jadransko morje in hrvaško obalo. Za resnično nepozabne počitnice bo poskrbela osupljiva panorama mesta, ki se odlično dopolnjuje z otokoma Brač in Šolta v daljavi. Hotel se nahaja tudi blizu Dioklecijanove palače, ki spada pod Unescov seznam svetovne kulturne dediščine.
Hotel je od prodnateplaže oddaljen le nekaj korakov, od središča mesta pa samo 3 km. Razpolaga sširokim izborom sob, ki bodo zadovoljile potrebe vseh gostov. Soba nudi Wi-Fi, LCD TV, telefon z direktno linijo,aparat za kavo ali čaj, mini bar (se zaračunava posebej), sef,... Večina sob ima balkon s pogledom namesto in morje. V sklopu hotela vam je na voljo veliko kakovostnih restavracij.Izbirate lahko med The Fig Leaf ali The Caper Grill s čudovitim razgledom. Sprostite se lahko tudi v baru, The Door Bar.Pomembno je poudariti, da hotel poseduje Green Key certifikat, ki je prestižnimednarodni certifikat za turistično industrijo. Da bi hoteli pridobili GreenKey certifikat, morajo izpolnjevati niz ekoloških pogojev, ki pokrivajo širokseznam kriterijev, od ekoloških standardov do lokalnih zakonov.

Cena: 159,00 €

Rezervacija za samo 32,00 €

Rezervacijo v znesku 32,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122638/radisson-blu-resort-spa-split-split-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1131 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red