21% CENEJE: Hotel Corner Split - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 230 EUR - 2x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi , Polpenzion (zajtrk in 3-hodna večerja)

Hotel Corner Split - Oddih v Splitu, Split,

Hotel Corner Split je lociran v bivši stavbi matičnega urada. Stara zgradba, v kateri mrgoli nešteto zgodb je danes preurejena v sodoben hotel, kjer lahko uživate v vseh čarih, ki jih ponuja očarljivi Split. Od centra mesta in svetovno znane Dioklecijanove palače je oddaljen le 5 minut. Zaradi svoje lege in ponudbe je hotel idealen za družinski oddih, oddih za pare, poslovne ljudi ali skupine prijateljev. 
Hotel obsega avlo z recepcijo, dnevni kotiček, restavracijo, v zgornjih dveh nadstropjih pa je na voljo 44 sob. Celoten hotel je klimatiziran, nudi brezplačni Wi-Fi in pa varovano parkirišče.
Comfort soba ima 29m2, posteljo, satelitsko TV, mini bar, telefon, sef ter kopalnico s tuš kabino, sušilcem za lase in kozmetičnimi pripomočki. 
Split je večno mlado mesto utripa v samosvojem urbanem ritmu. Njegovo srce je Dioklecijanova palača, ki je skupaj z zgodovinskim centrom mesta na seznamu svetovne kulturne dediščine. Nahaja se na najtoplejšem območju severne obale Sredozemlja in ponuja bogato turistično ponudbo, edinstveno kulturno doživetje, zaradi česar je idealna dopustniška destinacija preko celega leta.   
Ne izpustite ogleda katedrale sv. Dujma, splitskega zaščitnika, v mavzoleju carja Dioklecijana, sigurno pa se vam bodo zdeli zanimivi tudi kulturni spomeniki, kot je renesančni trg Prokurative ter palače, cerkve in muzeji. Najdite svoj mir v zeleni oazi mesta Split in se povzpnite na hrib Marjan, kjer se lahko sprehodite po urejenih sprehajalnih poteh.

-21%

Redna cena: 290,00 €

Vaša cena: 230,00 €

Prihranek: 60,00 € (21% ceneje)

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 21% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414574/hotel-corner-split-oddih-v-splitu-split-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red