40% CENEJE: Hotel Ora - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polupansion (samopostrežni zajtrk in večerja z izbiro med 3-hodni meniji)

Hotel Ora - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija,

Hotel Ora v Splitu je veliko več kot samo navaden hotel, to je kraj, kjer boste uživali in se počutili popolnoma sproščeno.
Nahaja se v neposredni bližini središča mesta Split, a vseeno dovolj daleč od mestnega vrveža. Hotel Ora vam zagotavlja oddih, kot si ga želite. Do čudovite plaže Trstenik vas loči le nekaj minut prijetnega sprehoda. Če si zaželite uživanja v številnih mestnih ali medkrajevnih izletih, ki jih hotel ponuja, boste zaradi optimalne lokacije hotela hitro ven iz mesta. 
Sobe v hotelu so vaša oaza, kraj, kjer se boste sprostili in uživali. Standard dvoposteljna soba je prostorna, klimatizirana in ogrevana. Ima LCD TV, mini bar, sef, brezplačni Wi-Fi in internet priključek. V sobi je kopalnica s kadjo ali tušem, v njej je ves toaletni pribor, brisače in sušilnik za lase. 
Vrhunske storitve in prijazno osebje so garancija za sproščeno bivanje, ne glede na to, ali uživate v hotelski sobi, različnih storitvah, se sproščate na plažah ali raziskujete Split in njegovo okolico. V hotelu vam ponujajo tudi prevoz do izbranih destinacij, individualen ali skupinski ogled mesta z vodnikom, prav tako pa vam hotelsko osebje pomaga z napotki in nasveti, če želite samostojno raziskati mesto. 

-40%

Redna cena: 265,00 €

Vaša cena: 159,00 €

Prihranek: 106,00 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 30,00 €

Rezervacijo v znesku 30,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414335/hotel-ora-oddih-v-splitu-split-dalmacija-hrvaska-159.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red