Hotel Salona Palace - Wellness oddih z masažo, Solin, Split, Dalmacija, Hrvaška - 273 EUR - 2x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Salona Palace - Wellness oddih z masažo,

✓ vrhunski wellness oddih v Solinu ✓ sproščanje v Thermae Salonae Wellness & SPA centru ✓ lokacija v središču zgodovine  ✓ izjemna hrana v luksuzni restavraciji Tusculum
Hotel Salona Palace je edinstven luksuzni hotel, ki je prežet z antičnim duhoh stare Salone, kjer se tudi nahaja (neposredna bližina Splita). Ravno njegova lokacija je zaslužna za čar njegove ponudbe, ki je mešanica antične elegance in sodobnega udobja, vse skupaj pa je lepo zaokroženo s kakovostno storitvijo, s katero želijo doseči, da se v hotelu Salon Palace vsak gost počuti posebno in kot doma.
Hotel Salon Palace je vrhunski arhitekturni dosežek, razpolaga pa s 47 sobami, notranjim in zunanjim bazenom, SPA&Wellness centrom, konferenčnimi dvoranami, banket restavracijo, velikim parkiriščem, očarale pa vas bodo tudi druge vsebine, ki jih ponuja hotel.
Sobe Deluxe (velikosti 27 m²) s čudovitim pogledom na bazen in zelene površine okoli hotela. Opremljene so z udobno posteljo, prostorno omaro, pisalno mizo in moderno kopalnico s tušem ali kadjo, zaradi česar so primerne za prijetno daljše bivanje. Ta tip sobe je na voljo z zakonsko posteljo, nekatere sobe pa lahko rezervirate tudi z dvema ločenima (twin) posteljama.
Thermae Salonae Wellness & SPA ponuja ekskluzivno oazo miru, v kateri lahko vsaj za trenutek pozabite na vsakodnevne skrbi in stres ter se prepustite rokam strokovnih terapevtov. S tremi savnami, jacuzzijem, relax sobo in široko paleto masaž in ostalih tretmajev, Spa&Wellness center nudi vse, kar potrebujete na zasluženem oddihu in za povratek k uravnoteženemu načinu življenja. Ob navedenih storitvah, hotel razpolaga tudi z notranjim in zunanjim bazenom, ki sta idealna za druženje in rekreacijo.

Cena: 273,00 €

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413777/hotel-salona-palace-wellness-oddih-z-masazo-solin-split.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red