Radisson Blu Resort Split - Luksuzno wellness razvajanje, Split, Dalmacija, Hrvaška - 345 EUR - 3x nočitev v Superior sobi z balkonom in s pogledom na mesto za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brez ležišča brezplačno), Samopostrežni...

Radisson Blu Resort Split - Luksuzno wellness

Novo v hotelu: prenovljeno novo preddverje z recepcijo, nov spa center Spalato in nova terasa okoli zunanjega bazena! Radisson Blu Resort & Spa ponuja tudi dostop do prodnate plaže, fitness in popolnoma opremljene sejne sobe. Radisson Blu Resort & Spa, Split ima 252 sob in apartmajev s široko izbiro dodatne opreme, pa tudi več restavracij in barov, ki strežejo sredozemske in kontinentalne jedi.

Med bivanjem v tem čudovitem hotelu v Splitu se boste lahko sprostili na plaži ali raziskovali okolico na ladji ali jadrnici, ki sta vam na razpolago le nekaj kilometrov od letovišča. Poživite telo in duha s kopeljo v japonskem Onsen bazenu, nato pa se odpravite na nočni potep po mestnem jedru, le streljaj od hotela. Naj vas očarajo panoramski razgledi na svetlikajoče se modro Jadransko morje in hrvaško obalo. Za resnično nepozabne počitnice bo poskrbela osupljiva panorama mesta, ki se odlično dopolnjuje z otokoma Brač in Šolta v daljavi. Hotel se nahaja tudi blizu Dioklecijanove palače, ki spada na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine.
Hotel je od prodnateplaže oddaljen le nekaj korakov, od središča mesta pa samo 3 km. Razpolaga sširokim izborom sob, ki bodo zadovoljile potrebe vseh gostov.
Sobe Superior z balkonom in s pogledom na mesto (velikosti 29 m²) so moderne in prijetne sobe z obnovljeno kopalnico, ki vsebujejo kabino za prhanje. Vse, kar bi si želeli ali potrebujete, je že v sobi in ne glede na to, ali imate raje dvojne ali zakonske postelje, je izjemna raven udobja zagotovljena. Vključen je tudi brezplačni dostop do fitnesa ter wellnessa in spa.
V sklopu hotela vam je na voljo veliko kakovostnih restavracij.Izbirate lahko med The Fig Leaf ali The Caper Grill s čudovitim razgledom. Sprostite se lahko tudi v baru, The Door Bar.Pomembno je poudariti, da ima hotel Green Key certifikat, ki je prestižnimednarodni certifikat v turizmu. Da bi hoteli pridobili GreenKey certifikat, morajo izpolnjevati niz ekoloških pogojev, ki pokrivajo širokseznam kriterijev, od upoštevanja ekoloških standardov do lokalnih zakonov.

Cena: 345,00 €

Rezervacija za samo 69,00 €

Rezervacijo v znesku 69,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414027/radisson-blu-resort-split-luksuzno-wellness-razvajanje-split.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red