43% CENEJE: Prima Luce Luxury Rooms - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 69 EUR - 1x nočitev v Deluxe sobi s pogledom na mesto za 2 osebi, Steklenica penečega vina

Prima Luce Luxury Rooms - Oddih v Splitu, Split,

✓ oddih v centru Splita ✓ samo 350 m od Dioklecijanove palače ✓ moderna nastanitev ✓ sobe okrašene z deli priznanega hrvaškega slikarja
Obiščitenajvečje mesto v Dalmaciji – Split! Raziščite vse dih jemajoče spomenikepreteklosti, uživajte na sprehodih ob morju in ne pozabite na gurmanskorazvajanje v pestri ponudbi restavracij! 
Prima Luce LuxuryRooms se nahajajo v središču Splita, 350 m od Dioklecijanove palače in le 8minut hoje od plaže. Na voljo so klimatizirane sobe, ki so okrašene z delipriznanega hrvaškega slikarja.
Vse sobenudijo pametno satelitsko televizijo, pametne stole ali postelje z Bluetooth,mini bar, Wi-Fi, klimo in ročno izdelano pisalno mizo. Vsaka soba vključujezasebno kopalnico z deževno prho in dizajnerskimi ploščicami. Za večje udobjeboste našli tudi brezplačen toaletni pribor, brisače in sušilec za lase.

-43%

Redna cena: 120,00 €

Vaša cena: 69,00 €

Prihranek: 51,00 € (43% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 43% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413930/prima-luce-luxury-rooms-oddih-v-splitu-split-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red