51% CENEJE: Villa Borgo & Baka Ljubica - Oddih v Motovunu, Motovun, Istra, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Villi Borgo 3* ali sosednjem objektu Baka Ljubica 3* za 2 osebi, Degustacija izdelkov v Destilarni Aura v Buzetu

Villa Borgo & Baka Ljubica - Oddih v Motovunu,

Villa Borgo se nahajana samem vrhu srednjeveškega mesteca Motovuna v dolini reke Mirne, ki je polnovinogradov in nasadov oljk. S terase vile se ponuja najlepši pogled na naravnelepote Istre, posebnost hiše pa je tudi njen položaj, saj se nahaja v bližiniglavnega trga in glavne motovunske ulice, ki je polna restavracij in trgovinic. Novourejeni objekt Baka Ljubica pa se nahaja le 5 metrov stran od Ville Borgo in ponuja namestitev v klimatiziranih sobah z lastno kopalnico.

V notranjosti Istre, na hribu, ki dominira reki Mirni, senahaja eden najatraktivnejših srednjeveških gradov, ki je svoje ime dobilzaradi svojega zemljepisnega položaja, tj. grad v gori, oz. Montona, kasneje paMotovun. Mesto je simbol istrske notranjosti. Do njega vodi 1052 stopnic, navrhu pa lahko uživate v pogledu na reko Mirno in Motovunski gozd, ki je polntartufov, ter na slikovita mesteca vse do Jadranskega morja in Alp.
Villa Borgo je na novo prenovljena stavba na vrhu mesta. Prvotno, to je bila stara tradicionalna kamnita hiša (nekdanja šivalnica). To je popolna izbira za daljši obisk v notranjosti Istre in obale, ki se nahaja le 20 minut vožnje. Villa Borgo ponuja različne tipe sob, tako da vaše želje prilagodijo vašim potrebam. Vila ima skupno šest sob s kopalnico, od katerih sta dve sobi s panoramskim razgledom na dolino, bližnja mesta in neokrnjeno naravo, ki se nahaja na hribih in pobočjih ob vznožju Motovuna. Pogled preostalih štirih sob obsega glavne zgodovinske ulice Motovuna in ozkih ulic in prehodov, ki so nekoč predstavljali prvo linijo obrambe pred sovražnikom. Obiskovalci lahko doživite nepozabne trenutke med romantičnimi ozkimi ulicami Motovuna.
Vsakdo, ki obišče Istro, mora obiskati tudi Motovun in samdoživeti avtentično vzdušje mesta. 

-51%

Redna cena: 202,00 €

Vaša cena: 99,00 €

Prihranek: 103,00 € (51% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 51% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132282/villa-borgo-baka-ljubica-oddih-v-motovunu-motovun-istra.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1066 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red