Villa Harmony - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 50 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), Samopostrežni zajtrk

Villa Harmony - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna

Novo na Megabonu! Villa Harmony v Sarajevu vam obljublja nepozaben oddih. Izkoristite priložnost in obiščite glavno mesto Bosne in Hercegovine.
Družinsko vodena nastanitev Villa Harmony Sarajevo stoji v Vraci, enem najlepših in najmirnejših predelov Sarajeva. Ponaša se s čudovitim pogledom na mesto.
Gostišče ima svoje prostore v novi stavbi, ki je zasnovana s posebnim poudarkom na podrobnostih. Nudi prostorne, sodobne in udobne sobe z LCD-televizijo, klimatsko napravo, brezplačnim brezžičnim internetom ter 24-urno recepcijo. Vsako jutro vam postrežejo s kavo ali čajem.
Izkoristite lahko tudi brezplačno zasebno parkirno garažo in zunanje parkirišče, ki sta pod video nadzorom in nadzorom osebja.
Ob prihodu boste brezplačno prejeli pijačo dobrodošlice in zemljevide mesta. Muzej zgodovine in spominski park Vraca sta od nastanitve oddaljena 8 minut hoje, središče Sarajeva pa je manj kot 2 kilometra stran.

Cena: 50,00 €

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413439/villa-harmony-oddih-v-sarajevu-sarajevo-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red