Villa Luna & Villa Fragola - Oddih v zasebni vili v Motovunu, Motovun, Istra, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev v Villi Luna ali v Villi Fragola za 2 osebi (2 otroka do 7. leta brezplačno), Brezplačen Wi-Fi

Villa Luna & Villa Fragola - Oddih v zasebni vili

V notranjosti Istre, na hribu, ki dominira reki Mirni, se nahaja eden najatraktivnejših srednjeveških gradov, ki je svoje ime dobil zaradi svojega zemljepisnega položaja, tj. grad v gori, oz. Montona, kasneje pa Motovun. Mesto je simbol istrske notranjosti. Do njega vodi 1052 stopnic, na vrhu pa lahko uživate v pogledu na reko Mirno in Motovunski gozd, ki je poln tartufov, ter na slikovita mesteca vse do Jadranskega morja in Alp. 
Villa Fragola: Glavne sobe družinske hiše velikosti 91m2 se nahajajo v 1. nadstropju, iz njih pa lahko dostopate do terase, ki je skrita od pogleda turistov in ponuja razgled na Motovun. Tu sta tudi prostorna dnevna soba in jedilnica ter popolnoma opremljena kuhinja. Villa Fragola je obnovljena v tradicionalnem stilu.
Villa Luna: Popolnoma prenovljena je bila pred 3 leti. Villa Luna ima 3 nadstropja in 85 m2. V pritličju se nahaja kopalnica, v 1. nadstropju dnevna soba, jedilnica in kuhinja, v 2. nadstropju pa velika spalnica, iz katere lahko pridete na teraso. V 3. nadstropju se nahaja galerija.
Vsakdo, ki obišče Istro, mora obiskati tudi Motovun in sam doživeti avtentično vzdušje mesta. 

Cena: 119,00 €

Rezervacija za samo 23,00 €

Rezervacijo v znesku 23,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413987/villa-luna-villa-fragola-oddih-v-zasebni-vili-v-motovunu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red