30% CENEJE: Wellness Villa Istriana - Bogat paket v SPA sobi, Umag, Istra, Hrvaška - 318 EUR - 3x nočitev v Spa sobi, sobi s hidromasažno kadjo ali Športni sobi za 2 osebi, Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in ekskluzivna 3-hodna ribja...

Wellness Villa Istriana - Bogat paket v SPA sobi,

Nastanitev Villa Istriana se nahaja v mirnemnaselju Murine, približno 2,2 km od centra Umaga, kjer boste lahko doživeli nepozabne počitnice v družbi svojih najbližjih. Oddih v Villi Istriana je namenjem samo odraslim osebam.
Villa Istriana nudi najboljši način za sprostitev. Če bivate v tej vili, lahko doživite nepozabno doživetje barv, vonjev in okusov Istre s poudarkom na vašem zdravju in počutju. Sobe so prostorne in popolnoma opremljene. Vse sobe vključujejo klimatsko napravo, sef, mini bar in satelitsko televizijo z ravnim zaslonom. In lastno kopalnico s prho, sušilcem za lase ter z brezplačnim toaletnim priborom.
Doživite prijetne wellness počitnice v Istri, kjer lahko poskusite istrske dobrote, oljčno olje in vino ter odkrijete vse čare Istre.
Vila Istrana je namenjena odraslim, družinam, popotnikom in radovednim, romantičnim parom, poslovnežem in tematskim skupinam, ki poleg namestitve iščejo počitek in sprostitev pred vsakodnevnim stresom.
Že na vhodu boste začutili še posebej intimno in toplo vzdušje ter strastno izbrane notranje podrobnosti. Vse je skrbno zasnovano tako, da začutite udobje in pozitivno energijo, ki vabi k počitku in sprostitvi ter uživanju v veselih romantičnih trenutkih in raznih zabavah.
Najbližja plaža je oddaljena 2,5 km. Trgovina z živili je oddaljena kratek sprehod. Stadion ATP Stella Maris je oddaljen 2 km, marina vUmagu je 2,4 km stran, do avtobusne postaje Umag pa je 2,7 km.Letališče Pula je oddaljeno 83 km. 

-30%

Redna cena: 454,00 €

Vaša cena: 318,00 €

Prihranek: 136,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 48,00 €

Rezervacijo v znesku 48,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413999/wellness-villa-istriana-bogat-paket-v-spa-sobi-umag-istra.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red