44% CENEJE: Villa San Filippo - Oddih v Toskani, Barberino di Val dʼElsa, Italija - 468 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Villa San Filippo - Oddih v Toskani, Barberino di

Uživajte v lepotah Toskane in doživite nepozabno izkušnjo med zelenimi hribi Chiantija. Ta miren kraj, ki se nahaja med vinogradi, je pravi mali raj za vse tiste, ki bi radi okrepili telo in duha. Mesto je znano po svoji nedotaknjeni naravi, mirnem življenju, bogati gastronomski kulturi … Dobrodošli v Villo San Filippo!
Idiličen delček raja – Villa San Filippo se nahaja tik ob San Gimignanu, na pol poti med Sieno in Firencami. Stara vila iz 16. stoletja je bila pred kratkim renovirana v tipičnem toskanskem stilu in nudi svojim gostom edinstveno ter magično vzdušje v hriboviti okolici Chianti.
Šarmantna posest se nahaja na višini, s katere se razprostira čudovit pogled na cimprese, oljčne nasade ter vinograd, ki jo obkroža. Začnite dan z zdravim zajtrkom iz svežih sestavin in skodelico vroče kave na eni izmed teras, kjer lahko uživate v izjemnih ter romantičnih sončnih zahodov. Na posestvu se nahajajo trije panoramski bazeni na različnih ravneh, kar omogoča gostom zasebnost pri oddihu.

-44%

Redna cena: 840,00 €

Vaša cena: 468,00 €

Prihranek: 372,00 € (44% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red