Barcelona in Costa Brava, Barcelona, Španija - 237 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 3x nočitev s polnim penzionom v dvoposteljni sobi v 3/4* hotelu za 1 osebo

Barcelona in Costa Brava, Barcelona, Španija -

Barcelona -  sredozemskametropola, prestolica Katalonije. Obiskovalca očara s svojo živahnostjo, stilom, šarmom. Gaudi, paella ...Okusite katalonski temperament in uživajte ob obali Costa Brave.
1.DAN: SLOVENIJA – AZURNA OBALA: Odhod z navedenih vstopnih mest v popoldanskihurah. Vožnja mimo Sežane prek Italije proti Franciji. Nočno potovanje skoziProvanso proti francosko-španski meji.
2. DAN: PROVANSA - FIGUERAS - COSTA BRAVA: Dopoldne prihod v Figueras, kjer si bomo lahkoogledali Dalíjev muzej (doplačilo). Nastanitev v hotelu na Costa Bravi. Kosilo,prosto popoldne, večerja in nočitev.
3. DAN: BARCELONA: Zajtrk. V hotelu nam bodo pripravili kosilo (lunchpaket) za na pot, nato pa se bomo odpravili na celodnevni izlet v katalonsko prestolnicoBarcelono. Na panoramskem ogledu bomo videli znamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve stvaritve (Casa Milá, Casa Batlló)ter Montjuich z olimpijskimiobjekti. Sprehodili se bomo skozi BarrioGotico s katedralo, obiskali eno najlepših tržnic Evrope La Boquerijo ternajslavnejšo mestno ulico, živahno La Ramblo. Prosto za obisk katerega odštevilnih muzejev ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 
4. DAN: COSTA BRAVA - (MONTSERRAT) - COSTA BRAVA: Zajtrk. Prosto za kopanje ali počitek. Kosilo. Poželji priporočamo izlet na goro Montserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije -Črna Marija (doplačilo). Postanek še za obisk ene od številnih šampanjskihkleti. Večerja. Po želji za doplačilo obisk predstave viteških iger alipredstave flamenka. Nočitev
5. DAN: COSTA BRAVA - MONACO: Zajtrk in potovanje prek sončne Provanse na Azurno obalo. Če bo časdovoljeval postanek za obisk in ogled parfumerije v mestecu Grass. V nočnihurah prihod v Monaco in kratek ogled mondenega Monte Carla s številnimiznamenitimi igralnicami in hoteli…
6.DAN: MONACO – SLOVENIJA: Po nočni vožnji prihod v Slovenijo v dopoldanskih urah. 

Cena: 237,00 €

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/130798/barcelona-in-costa-brava-barcelona-spanija-237-eur-avtobusni.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 954 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red