Fuerteventura - Počitnice z letalom, Fuerteventura , Španija - 1.512 EUR - Povratna letalska karta Benetke - Fuerteventura - Benetke za 2 osebi , 7x nočitev za 2 osebi

Fuerteventura - Počitnice z letalom,

Fuerteventura – otok večne pomladi! ✓ 3000 sončnih ur na leto ✓ več kot 150 plaž ✓ turkizna voda ✓ raj za surfanje in kajtanje ✓ razgibana, neokrnjena narava.
Fuerteventura je drugi največji otok Kanarskega arhipelaga. Otok večne pomladi in neskončnih plaž je naravni raj, tako zelo, da mu je Unesco maja 2009 podelil status biosfernega rezervata. Poleg dramatične naravne pokrajine se Fuerteventura ponaša z nekaterimi najbolj osupljivimi plažami na svetu.
Zaradi te geografske značilnosti otoka in stalnega vetra je otok izjemno priljubljen tako pri ljubiteljih vodnih športov kot pri ljubiteljih sonca. Vsaj dve peščeni plaži pa sta bili nagrajeni s prestižno modro zastavo. Poleg neskončnih plaž in sipin najdete tudi vulkanske ostanke, flora in favna pa vas bosta presenetili s svojo drugačnostjo. Najvišja točka otoka je Mount Jandia in se dviga na 807 metrov nadmorske višine. Ne pozabite pa tudi na kulinariko! Priporočamo tapase, queso in puchero.
Otočani so tako kot prebivalci ostalih Kanarskih otokov topli in prijazni. Fuerteventura je eden najbolj neokrnjenih krajev, kar jih lahko vidite. S čistim modrim morjem, kilometri neskončnega zlatega peska in neverjetnimi razgledi, si ne boste želeli oditi! 

Lokacija: Osrednja Slovenija

Cena: 1.512,00 €

Rezervacija za samo 151,00 €

Rezervacijo v znesku 151,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413658/fuerteventura-pocitnice-z-letalom-fuerteventura-spanija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red