Tenerife - Počitnice z letalom, Tenerife , Španija - 1.102 EUR - Povratna letalska karta Benetke - Tenerife - Benetke za 2 osebi , 7x nočitev za 2 osebi

Tenerife - Počitnice z letalom, Tenerife ,

Obiščite čudoviti španski otok vulkanskega izvora! Kaj vas pričakuje? ✔ čudovite bele in črne peščene plaže ✔naravni skalnati bazeni ✔ vključen letalski prevoz in najem avta ✔ varno vzdušje ✔ izjemna hrana
Tenerife boste vzljubili že zaradi lepih in čistih plaž ter neskončnih sončnih dni. Večina najboljših plaž leži na jugu: Playa Del Duque, Playa Fanabe, Playa de Las Americas … Na severu pa je Playa Las Terecitas, čudovita plaža z zlatim peskom iz Sahare.
Na najvišji vrh Španije! Nacionalni park Parque nacional del Teide je pod UNESCO zaščito svetovne dediščine, njegov vulkan že dolgo več ne deluje, zato brez skrbi, je pa vseeno vreden vaše pozornosti. To je namreč tudi najvišji vrh Španije, ki stoji na sredi otoka.
V mestu Garachico boste našli naravne skalnate bazenčke, ki so primerni za kopanje in so nastali zaradi vulkanskega delovanja. Mesto je leta 1706 za las ušlo vulkanskemu uničenju, še vedno pa lahko vidite poti, kjer je tekla lava. 

Lokacija: Osrednja Slovenija

Cena: 1.102,00 €

Rezervacija za samo 110,00 €

Rezervacijo v znesku 110,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413587/tenerife-pocitnice-z-letalom-tenerife-spanija-1-102.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red