Valencia - Počitnice z letalom, Valencia , Španija - 1.054 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Valencia - Treviso za 2 osebi , 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Valencia - Počitnice z letalom, Valencia ,

Če želite pod palme in na morje, je Valencija odličen kraj za razburljiv dopust. 
Tretje največje špansko mesto ima vse, kar potrebujete za nepozaben oddih. Valencia je mesto, kjer si človek hitro najde družbo. Španski vrvež ima svoj čar in hitro se boste znašli v središču dogajanja. Prav tako pa boste v Valenciji našli na stotine uličic in lokalov za vsak lifestyle.
Med futurističnimi stavbami v novem delu mesta, ki se imenuje Ciutat de les arts i les ciencies oziroma mesto znanosti in umetnosti, preprosto pozabite, na katerem planetu ste. Priporočamo, da si izposodite kolo ali čoln in preživite dan v sci-fi slogu. Kraj je tudi nadvse fotogeničen in vam bo brez posebnega truda priskočil na pomoč pri fotografijah za vašo Instagram zbirko.
Med starim in novim delom mesta se nahaja rezervat eksotičnih živali. Tropski gozd, savano in Madagaskar lahko tako doživite kar tukaj, saj ne manjka prosto gibajočih se lemurjev, flamingov in povodnih konjev.

Cena: 1.054,00 €

Rezervacija za samo 105,00 €

Rezervacijo v znesku 105,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413456/valencia-pocitnice-z-letalom-valencia-spanija-1-054.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red