Malaga - Počitnice z letalom, Malaga , Španija - 816 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Malaga - Treviso za 2 osebi , 4x nočitev v Malagi v 3* hotelu za 2 osebi

Malaga - Počitnice z letalom, Malaga , Španija

Malaga - mladostno, urbano in sproščeno špansko pristanišče. Dobrodošli v Picassovem domačem kraju, Malagi, kjer vsaka opeka vsebuje kup umetnosti.

To svetovljansko pristanišče, ki velja za eno najstarejših mest v Španiji in Evropi, je veselo in moderno. Življenje v Malagi je cenejše, mladostno, urbano in sproščeno. Tu deluje tudi prvi center za digitalne nomade na svetu.
Obrobni paseo el Parque vas bo peljal do alcazabe, mavrske palače, katere učvrščene stene skrivajo dišeče vrtove in arheološki muzej. Grad Gibralfaro krona bližnji hrib, s spektakularnim pogledom na mesto. Ogleda je vreden tudi Picassov muzej, ki zraven impresivne umetniške dediščine ponuja tudi izobraževalne dejavnosti in kulturne dogodke.
Malaga slovi po burnem nočnem življenju, ne izpustite sprehoda skozi pristanišče in uživajte v osvetljeni Alcazabi, ki bedi nad mestom iz gore Gibralfaro.

Cena: 816,00 €

Rezervacija za samo 82,00 €

Rezervacijo v znesku 82,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413679/malaga-pocitnice-z-letalom-malaga-spanija-816-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red