Majorka - Počitnice z letalom, Majorka , Španija - 822 EUR - Povratna letalska karta Treviso - Palma de Mallorca - Treviso za 2 osebi , 7x nočitev v 3* hotelu za 2 osebi

Majorka - Počitnice z letalom, Majorka ,

Čudovite bele peščene plaže, zanimiva zgodovina in arhitektura, pestro nočno življenje in tihi sončni kotički. Majorka je vse to in še več! 
Majorka je španski otok v Sredozemskem morju, ki jo skupaj s še dvema priljubljenima otokoma Menorko in Ibizo poznamo kot Balearske otoke. Majorka označujejo za "biser Sredozemlja" ali "sončni otok". Odlikujejo jo številne peščene plaže in klasično sredozemsko podnebje, zato ne preseneča, da je turizem glavna gospodarska dejavnost na otoku.
Majorka , najlepši sredozemski otok, predstavlja s svojo krajinsko sliko že od nekdaj veliko privlačnost za vsakega gosta, ki si želi pester dopust. Značilnost otoka so njegova izrazita nasprotja. Od zasanjanih, delno težko dostopnih osamljenih zalivov, do živahnih promenad in neštetih zabaviščnih požnosti, od sodobne arhitekture, do zanimivih gotskih znamenitosti, od velikih hotelskih sklopov, do prijetnih hišic v notranjosti otoka. Naravnih in kulturnih draguljev je veliko.

Cena: 822,00 €

Rezervacija za samo 82,00 €

Rezervacijo v znesku 82,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413473/majorka-pocitnice-z-letalom-majorka-spanija-822-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red